arkadaşlar 65 gün önce sezeryanla doğum yaptım spiral taktırmak istiyorum ne zaman taktırabilirim bide adet falanda olmadım yani oldummu bilmiyorum lohusalık kanamam 23.günde bitti sona bi on gün sonra falan gene başladı bi kaç gün geldi bazıları buna adet olmuşsun diyo böylemi oluyo ve spiral illaki adetliykenmi takılıyo???
cnm spiral takırmak için adet olman gerekli adetin 3. günü takılıyor. çünkü adetliyken rahim ağzı biraz açılıyor kanama olması için. ama sen yinede drla görüş adet gördürücü ilaçla adet görmeni sağlayıp öylede takabiliyorlar. ana çocuk sağlığı ve aile planlaması merkezinde ücretsiz danışmanlık alabilirsin cnm
arkadaşlar 65 gün önce sezeryanla doğum yaptım spiral taktırmak istiyorum ne zaman taktırabilirim bide adet falanda olmadım yani oldummu bilmiyorum lohusalık kanamam 23.günde bitti sona bi on gün sonra falan gene başladı bi kaç gün geldi bazıları buna adet olmuşsun diyo böylemi oluyo ve spiral illaki adetliykenmi takılıyo???
canım adet olmam rahim agzının açık olmasını saglıyo ..
onun için adetli olarak takılmayı öneriyola..ben ilk sezeryandan sonra 40 gün kanamam oldu az az sonra bir aysonra adet felan yok ve gebelik.
tabi mecburen alındı .
yeni sezeryanlısın dedi dr olmaz..
2 aylıkken takıldı sipral ikincidede öyle toplam 60 günlük falandı..
ama normal adettimden daha uzun oluyo
lohusalık kanamasıda bir gün oldu 3 gün olmadı..
5 gün oldu öyle öylşe azaldı ama 40 günü buldu..
seninde lohusalık kanamandır...
ama mutlak dr şart zatenopuyorumnanaktan