Yardım edebılırmisiniz kızlar

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
Merhabalar ben üç yıllık evlılıgımde eşimle çeşitli kavgalar yaşıyan bazısında darp edilip evden kovulan bi bayanım son kavgamızda yine üstüme yürüyüp aşşağıladı kovdu sorun suydu bebek tedavısındeydım ve ılaclar pskljımı alt ust etmıstı aılesı ıl dısından gelıceklermiş diyeduydum sınırlendım su tedavı sırasında gelıyolar ılgılenemıyorm sonra gelsınler solesen olmazmı dedım ınsan aılesıne bunu dıyemezmı ben dıyebılırım anne hastane doktor ıslerımız var daha sonra gelsenız olurmu dıye annedır babadır anlar evlatlarını dıye.. ama ne demek sanki küfür ettım ben kalktı bagırdı sınır krızı gecırdı sen benm aılemı ıstemıyoan defol git ytr dıe daha neler neler o krızle cıktım evden annesını aradım yardım eder dıye oglun benı kovdu bole dediğim için kızım nasıl desın ztn sana gelmıyorum kızlarıma gelıyrm gıt evıne bende dayak yedim sustum otrdm gobı cahılce konustu anneme gıttım ıkı gun aramadı bende oyle snra ortk arkdsmz a demıskı ben bosanıcam duydum sınırle aradım durumumu anlattm bundandedım dıye annesını babasını arattı babası demıski siz iyi olun size gelmeyız dısarda gorusurz aradım babasını gyt dzgn knstu adam tam baba destek oldu cok hosuma gıtti. Ama anası dır dır dır laf dalasına girdi bende susmadım hakkımı korudum ozrumu dıledım snr bız barıstık esımle bebek tedavım olumsuz snclandı bi ay gectı anası aramadı benı ıyımısn dıe o kdr yıkılmısken ben ablsıda aramadı esıme dedımkı aramadılr hıc dıe konusma onlar hakkında yete dıe basladı bagırmaya yine sstum dün cuma ıcın aradınmı onları dedı hayır aramıycm dedım annenı okdr kotu gnler gcrdm benı evlat sayıp ıyımısın dıe aramadı sormadı bende aramıycm dedım bna dedıki bak kimse senınle konusmuyo evıme kımse gelıp gitmiyo senin yüzünden bi cuma ıcın arıycaksın aramıyosan defol git istemıyorum senı dedı yıkıldım aradım zorla snr aksm ablasına gıttı bende bızımkılerle kuzenıme gıttım gece dondu benı aldo eve gectık okdr sogukki bana karsı anlatamam ablaları doldurdu kesın ama ben bişy yk gıbı davrandm güzel gzl ılgılendm sarıldm optm ama asırı soguk davranıyo bana ben napıcam kızlar bana ablaları gonderme yapmıslar hepsı fotograf cekılıp altına tam kadro mutlu aıle dıye yazmıslar fotoda ben eksıgım ama kımse adımı anmamıs bız boyle ıyıyız tam kadro dıe napıcam kozlar esımı sevıyorum ama napıcagımı bılmıyorum ???

Merhabalar ben üç yıllık evlılıgımde eşimle çeşitli kavgalar yaşıyan bazısında darp edilip evden kovulan bi bayanım son kavgamızda yine üstüme yürüyüp aşşağıladı kovdu sorun suydu bebek tedavısındeydım ve ılaclar pskljımı alt ust etmıstı aılesı ıl dısından gelıceklermiş diyeduydum sınırlendım su tedavı sırasında gelıyolar ılgılenemıyorm sonra gelsınler solesen olmazmı dedım ınsan aılesıne bunu dıyemezmı ben dıyebılırım anne hastane doktor ıslerımız var daha sonra gelsenız olurmu dıye annedır babadır anlar evlatlarını dıye.. ama ne demek sanki küfür ettım ben kalktı bagırdı sınır krızı gecırdı sen benm aılemı ıstemıyoan defol git ytr dıe daha neler neler o krızle cıktım evden annesını aradım yardım eder dıye oglun benı kovdu bole dediğim için kızım nasıl desın ztn sana gelmıyorum kızlarıma gelıyrm gıt evıne bende dayak yedim sustum otrdm gobı cahılce konustu anneme gıttım ıkı gun aramadı bende oyle snra ortk arkdsmz a demıskı ben bosanıcam duydum sınırle aradım durumumu anlattm bundandedım dıye annesını babasını arattı babası demıski siz iyi olun size gelmeyız dısarda gorusurz aradım babasını gyt dzgn knstu adam tam baba destek oldu cok hosuma gıtti. Ama anası dır dır dır laf dalasına girdi bende susmadım hakkımı korudum ozrumu dıledım snr bız barıstık esımle bebek tedavım olumsuz snclandı bi ay gectı anası aramadı benı ıyımısn dıe o kdr yıkılmısken ben ablsıda aramadı esıme dedımkı aramadılr hıc dıe konusma onlar hakkında yete dıe basladı bagırmaya yine sstum dün cuma ıcın aradınmı onları dedı hayır aramıycm dedım annenı okdr kotu gnler gcrdm benı evlat sayıp ıyımısın dıe aramadı sormadı bende aramıycm dedım bna dedıki bak kimse senınle konusmuyo evıme kımse gelıp gitmiyo senin yüzünden bi cuma ıcın arıycaksın aramıyosan defol git istemıyorum senı dedı yıkıldım aradım zorla snr aksm ablasına gıttı bende bızımkılerle kuzenıme gıttım gece dondu benı aldo eve gectık okdr sogukki bana karsı anlatamam ablaları doldurdu kesın ama ben bişy yk gıbı davrandm güzel gzl ılgılendm sarıldm optm ama asırı soguk davranıyo bana ben napıcam kızlar bana ablaları gonderme yapmıslar hepsı fotograf cekılıp altına tam kadro mutlu aıle dıye yazmıslar fotoda ben eksıgım ama kımse adımı anmamıs bız boyle ıyıyız tam kadro dıe napıcam kozlar esımı sevıyorum ama napıcagımı bılmıyorum ???
Sizi sürekli evden kovan bi adamla neden çocuk yapıyorsunuz anlamadım sadece çocuk yapmak için yapılmaz 😏 ve eşinizi çok seviyorsanız ailesi gelsin ne olucakki yatıya mı geliyorlardı aylarca sizdemi kalacaklardı insan istemesede kocasına kötü görünmemek için susar. Yani işiniz zor ailesiyle aranızı düzeltin bence onları istememezlik yapmadığınızı falan anlatın yanlış anlaşılma falan oldu diyin bence

Ne bekliyorsunuz peki? Adam sizi darp etmiş, her seferinde evden kovuyor. Siz bu adama rağmen tüp bebek tedavisi için gözünü karartmışsınız ama olmayanda da vardır bir hayır.

Eşiniz size değer vermiyor çok açık değil mi? Sizde kendinize değer vermiyorsunuz ki hala sarıldım öptüm de bana soğuk davrandı diye üzülüyorsunuz. Biraz gurur kimseye zarar vermez.

Aile evinize gelmemiş, çocukları ile dışarıda görünüşler, zaten çocuk sürecinde aileyi istememiş siniz onlarda aramamislar.
Sizin sorununuz aileyle değil ki eşinizle. Adam bildiğin öküz ama siz burun yaptiklarina rağmen o adama her defasında geri dönüyor ve üstelik çocuk yapmak için çırpınıyorsunuz.
Aile normal davranıyor da siz o öküz adamdan ayrılma cesaretini gösteremiyorsunuz.
Önce kendinizi sonra eşinizi suclayin.

Bu adamdan kesinlikle çocuk yapmayin.
Bide şu cuma günleri aramak nedir ya bi benim mantığıma mi ters acaba.

Kendisi her cuma sizin ailenizi arıyor mu?
Annesi zaten ilk aradığınızda 'size gelmeyeceğiz.' demiş konu orada kapanmalıydı. Sorun eşinizin ailesinde değil, eşinizde. Eş diye yanınızda tutup "seviyorum" dediğiniz adam, "bu kadın, evladımızı doğurmaya çalışıyor." diye düşünüp zaten size söyletmez. Belli ki ailesinden bin beter öküzün biri.
Çocuk olunca falan düzelir diye asla düşünme. İnsan asla ama asla değişmez. O ailesini sizin evinizden önde tutuyor, ilişkinize karıştırıyor. Ablasına gittiğinde, ablası 'ne oldu?' diye sorduğunda 'birşey yok abla, hallediyoruz beraber,' deyip belli etmeseydi sülalesi de onu dolduramazdı kusura bakmayın.
Bütün iş sizin eş kişisinde bitiyor ancak görünen o ki o iş yok. Sütoğlan daha.

İletişim kurulamayan bir eşin var. Ne tavsiye versek işlemez gibi geliyor. Suyuna gideceksin eğer ayrılmak istemiyorsan. Onun da yapmaya çalıştığı bu zaten. Seni avcunun icine almak.

Ikinizde birbirinizden betersiniz, al birini vur otekine misali..
Aile evime gelmesin demissiniz gelmemisler, yani anlayislilar, boyle insanlara takilmaktansa esinize iyi bi rest cekin.

Devam et tedavi sürecine. Herkes böyle şeyler yaşar emin ol herrrrrkes. Sakın tedaviyi bırakma. Ülkemizin sizin gibi mitteşem ebeveynlere sahip evlatlara çok ihtiyacı var. 🥰 Eşindir yapar. Hiiiiiiç sesini çıkarma. Kaderin böyleymiş. Nokta virgül kullanmama meselesine de hayran kaldım. İdolümsün. Ne gerek var ki noktaya falan. Fuzuli uğraş.

Çocuk yapmaya karar vermek bu kadar kolay mı ya? Ben kendime güvenemiyorum bırak eşimi, darp edebilen evden kovan bir erkekle çocuk yapmaya çalışmak akıl alır gibi değil.
Kendinize saygınızı kaybetmeyin ne olur. Sorun çıkmasın istiyorsanız ya eşinizin yaptıklarını ya sineye çekip oturacaksınız, huyuna gideceksiniz ya da tamamen uzaklaşacaksınız.

Doğacak bebeğe yazık değil mi, bu kadar bencil ve vicdansız olmayın. Sizin kaldıramadığınız kavga gürültüyü o masum çocuklar nasıl kaldırsın? Siz anne baba olmak istiyorsunuz diye onlar anksiyeteli, depresyonda bireyler olmak zorunda mı? Biraz büyüyün önce

Yarısına kadar dayanabildim. Nokta diye bir işaret var sanırım bilmiyorsunuz ama öğrenseniz iyi olur. Dayak yediğiniz evliliğe devam etmek sizin kendi tercihiniz. Kendinize ne kötülük yaparsanız yapın ama çocuk düşünmeyin. Anne babanın en önemli görevi çocuğuna iyi bir aile hayatı sunabilmektir. Kendinize yazık etmişsiniz çocuğa da yazık etmeyin

Nedir bu kocanıza olan aşırı merakınızın, isteğinizin nedeni? Adamın sana sadece "boşanmak istiyorum" demediği kalmış. Sen daha ben öpüp sarılıyorum, o soğuk diyorsun. Hiç farkında değil misin olup bitenlerin? - ki kocam darp ediyor diyorsun ama ailen gelmesin yok aramak istemiyorum diye kafa tutuyorsun... Bi de üstüne bu huzursuz evliliğe çocuk getirmeye çalışıyorsun... Bence siz de en az eşiniz kadar ilginç ve tutarsızsınız...

noktalama işaretleri parayla değil , kullanalım.zaten anlatım yarım yamalak bir de noktalama olmayınca gözlerim çıkıyor.konuya gelince;
sevgili konu sahibi, bu adamdan (adam kelimesi lafın gelişi) çocuk yapma ısrarın neden? bu adamla 5 dk evli kalınmaz , sürekli evden kovar , döver, hakaret eder ama fotoğrafta olmaman en büyük sorun dimi?boşanmak için ne bekliyorsun? bu hayata 10 kere geldiğimiz için canının kıymeti yok sanırım.Umarım aklın başına gelir ya da aklı başında bir aile üyesi seni çeker çıkarır ordan ve 3. sayfa haberlerine çıkmazsın bu adamla.

Kocan sana hic deger vermiyor, ailesi icin sizi darp ediyor, kufur ediyor, evden kovuyor. Ve siz burada, bosaniyorum diye konu acacaginiza, esime sarildim optum ama bana soguk davraniyor diye konu aciyorsunuz. Bazi insanlar hak ediyor kotu muameleyi...

Ya siz hala akıllanmadınız ne yapicam diye mi soruyorsunuz. Önceki konuları gizlemişsiniz ama Allahtan bildirimlerden vs. görülüyor. Taksit taksit konu açıyorsunuz; kocam evden kovdu, kızlar ben sizi dinlemedim tüp bebek yaptım ama tutmadı, kızlar kocamla aram düzeldi hihihi,, kızlar cuma mesajı atmadım diye kocam evden kovdu... eee hani her şey düzelmişti bacım ne oldu iki günde kokmuşsunuz. Insanların dilinde tüy bitti sana tavsiye vermekten . Artık sesini çıkarmayıp, kocan ne derse yapıp oturacaksın. Ve evet seni hep böyle dışlayacaklar. Haa bir de mutlaka ama mutlaka çocuk yap bak bu muthişli genlerin kuşaktan kuşağa aktarılması lazım 👍

X