- 11 Haziran 2015
- 143
- 47
Merhabalar ben üç yıllık evlılıgımde eşimle çeşitli kavgalar yaşıyan bazısında darp edilip evden kovulan bi bayanım son kavgamızda yine üstüme yürüyüp aşşağıladı kovdu sorun suydu bebek tedavısındeydım ve ılaclar pskljımı alt ust etmıstı aılesı ıl dısından gelıceklermiş diyeduydum sınırlendım su tedavı sırasında gelıyolar ılgılenemıyorm sonra gelsınler solesen olmazmı dedım ınsan aılesıne bunu dıyemezmı ben dıyebılırım anne hastane doktor ıslerımız var daha sonra gelsenız olurmu dıye annedır babadır anlar evlatlarını dıye.. ama ne demek sanki küfür ettım ben kalktı bagırdı sınır krızı gecırdı sen benm aılemı ıstemıyoan defol git ytr dıe daha neler neler o krızle cıktım evden annesını aradım yardım eder dıye oglun benı kovdu bole dediğim için kızım nasıl desın ztn sana gelmıyorum kızlarıma gelıyrm gıt evıne bende dayak yedim sustum otrdm gobı cahılce konustu anneme gıttım ıkı gun aramadı bende oyle snra ortk arkdsmz a demıskı ben bosanıcam duydum sınırle aradım durumumu anlattm bundandedım dıye annesını babasını arattı babası demıski siz iyi olun size gelmeyız dısarda gorusurz aradım babasını gyt dzgn knstu adam tam baba destek oldu cok hosuma gıtti. Ama anası dır dır dır laf dalasına girdi bende susmadım hakkımı korudum ozrumu dıledım snr bız barıstık esımle bebek tedavım olumsuz snclandı bi ay gectı anası aramadı benı ıyımısn dıe o kdr yıkılmısken ben ablsıda aramadı esıme dedımkı aramadılr hıc dıe konusma onlar hakkında yete dıe basladı bagırmaya yine sstum dün cuma ıcın aradınmı onları dedı hayır aramıycm dedım annenı okdr kotu gnler gcrdm benı evlat sayıp ıyımısın dıe aramadı sormadı bende aramıycm dedım bna dedıki bak kimse senınle konusmuyo evıme kımse gelıp gitmiyo senin yüzünden bi cuma ıcın arıycaksın aramıyosan defol git istemıyorum senı dedı yıkıldım aradım zorla snr aksm ablasına gıttı bende bızımkılerle kuzenıme gıttım gece dondu benı aldo eve gectık okdr sogukki bana karsı anlatamam ablaları doldurdu kesın ama ben bişy yk gıbı davrandm güzel gzl ılgılendm sarıldm optm ama asırı soguk davranıyo bana ben napıcam kızlar bana ablaları gonderme yapmıslar hepsı fotograf cekılıp altına tam kadro mutlu aıle dıye yazmıslar fotoda ben eksıgım ama kımse adımı anmamıs bız boyle ıyıyız tam kadro dıe napıcam kozlar esımı sevıyorum ama napıcagımı bılmıyorum ???