Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dislerimi duswnli fircaliyorum..ama hala istedigim kadar beyaz degil.ne yapabilirim. Tesekkurler :)
Bi zarari var mi
ayrica fircaladiktan sonra mi kullaniliyo:)
Sahsen disciden korkan biri olarak hic gitmeyi bile dusunmedim :)Hayır bi zararı yok.Benim kemik rengim sarıydı.Yıllardır dişlerimi fırcalarım hemde düzenli olarak ama nafile gene sarı olurdu.O jelden kullandım şu an dişlerim inci gibi beyaz.Akşam yatmadan 1 saat önce dişlerine sürüp bekliyosun.Sora yıkayıp birşey yiyip içmeden yatıyosun.Dişçiler bu işlemi 500-1000 tl arası yapıyo.Ama internette daha ucuz nerdeyse yarı fiyatınında altında satıyolar.Almak istersen yardımcı olurum.
Sahsen disciden korkan biri olarak hic gitmeyi bile dusunmedim :)
Peki eczanelerde bulabilir miyim.
Yoksa sadece net uzernden mi satisi var :)
Eczanelerde satışı yok.Diş hekimleri satıyor.Onlarda gerçekten 500-1000 tl arası yapıyolar.
mail adresi vermek yasakmı bilmiyorum.Yasaksa affola :)
burak.ercelik@gmail.com diş teknisyeni kendisinden alabilirsin.Fiyatı oldukça uygun.
Ne kadar fiyati ve kac kullanimlik oluyo :)
Tesekkur ederim canim :) cook saolİstersen mail at :) Tam olarak bilmiyorum . Yardımcı olur sana.
Tesekkur ederim canim :) cook saol
Tm canim hemen atiyorum bu aksam:)rica ederim canım her zaman.Ben kendisiyle konuştum.Senden mail bekliyo :)