• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edebilir misiniz :)

Bi zarari var mi
ayrica fircaladiktan sonra mi kullaniliyo:)

Hayır bi zararı yok.Benim kemik rengim sarıydı.Yıllardır dişlerimi fırcalarım hemde düzenli olarak ama nafile gene sarı olurdu.O jelden kullandım şu an dişlerim inci gibi beyaz.Akşam yatmadan 1 saat önce dişlerine sürüp bekliyosun.Sora yıkayıp birşey yiyip içmeden yatıyosun.Dişçiler bu işlemi 500-1000 tl arası yapıyo.Ama internette daha ucuz nerdeyse yarı fiyatınında altında satıyolar.Almak istersen yardımcı olurum.

Hayır bi zararı yok.Benim kemik rengim sarıydı.Yıllardır dişlerimi fırcalarım hemde düzenli olarak ama nafile gene sarı olurdu.O jelden kullandım şu an dişlerim inci gibi beyaz.Akşam yatmadan 1 saat önce dişlerine sürüp bekliyosun.Sora yıkayıp birşey yiyip içmeden yatıyosun.Dişçiler bu işlemi 500-1000 tl arası yapıyo.Ama internette daha ucuz nerdeyse yarı fiyatınında altında satıyolar.Almak istersen yardımcı olurum.
Sahsen disciden korkan biri olarak hic gitmeyi bile dusunmedim :)
Peki eczanelerde bulabilir miyim.
Yoksa sadece net uzernden mi satisi var :)

Sahsen disciden korkan biri olarak hic gitmeyi bile dusunmedim :)
Peki eczanelerde bulabilir miyim.
Yoksa sadece net uzernden mi satisi var :)

Eczanelerde satışı yok.Diş hekimleri satıyor.Onlarda gerçekten 500-1000 tl arası yapıyolar.

mail adresi vermek yasakmı bilmiyorum.Yasaksa affola :)

burak.ercelik@gmail.com diş teknisyeni kendisinden alabilirsin.Fiyatı oldukça uygun.

Back