• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım edebilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kizlar Bir hafta sonra randevu var ve bn doktordan kan olarak özellikle isteyebilcem seyler var mi.
Progesteron hormonu filan hamile kalmayı kolaylaştırir diye gördüm int de bı bu
bide rahim filmi diye okudum o nu araştırdım ama normal insana dusuk yapmadan bile olsa yapiliyor mu.
Kan testi olarak hangilerine baktırmam gerekli
Doktor ulturason da yumurtlaliga baktinda ona gore mi yumutlama zamanını belirliyor kalonligi inceliği gore bakiyor ilaç filan veriyo
Adetli değilim biteli iki üç gün oluyor. 10 gün erkenden oldum pıhtı şeklinde ve et parçaları büyüklüğünde şeyler geldi erken olduğum zamanda.

Kizlar Bir hafta sonra randevu var ve bn doktordan kan olarak özellikle isteyebilcem seyler var mi.
Progesteron hormonu filan hamile kalmayı kolaylaştırir diye gördüm int de bı bu
bide rahim filmi diye okudum o nu araştırdım ama normal insana dusuk yapmadan bile olsa yapiliyor mu.
Kan testi olarak hangilerine baktırmam gerekli
Doktor ulturason da yumurtlaliga baktinda ona gore mi yumutlama zamanını belirliyor kalonligi inceliği gore bakiyor ilaç filan veriyo
Adetli değilim biteli iki üç gün oluyor. 10 gün erkenden oldum pıhtı şeklinde ve et parçaları büyüklüğünde şeyler geldi erken olduğum zamanda.
Amh testini de iste kesinlikle canım

Back
X