Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak sımdı sana anlatıyorum.konuya cevap veri tıklıyorsun word sayfası cıkıyor.ordan yazı yazdıgın sayfanın az bir ustunde ınsert ımage diye bısı yazcak tabı eger kare seklınde kucuk resımı tıklarsan hemen mektup gıbı olanın sırasında.bı dene bakalım
Merhaba
Resimleri tıklayarak büyütebilirsiniz..
Mesaj sayfasının alt kısmında eklenti ekle var..Orayı tıklayın açılan sayfada dosya ekle ve içeriğe ekle diyerek resim ekleyebilirsiniz..
Resimlerde hata oluyorsa resim büyük olabilir ...Resimleri eklemeden pcde küçülteceksiniz..
Eki Görüntüle 938376 Eki Görüntüle 938377 Eki Görüntüle 938373
Merhaba
Resimleri tıklayarak büyütebilirsiniz..
Mesaj sayfasının alt kısmında eklenti ekle var..Orayı tıklayın açılan sayfada dosya ekle ve içeriğe ekle diyerek resim ekleyebilirsiniz..
Resimlerde hata oluyorsa resim büyük olabilir ...Resimleri eklemeden pcde küçülteceksiniz..
Eki Görüntüle 938376 Eki Görüntüle 938377 Eki Görüntüle 938373
nevreste hanım siteyle siz ilgileniyormuşsunuz yeni üye oldum fakat üye olmak istemiyorum artık.üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirim özelden msj atamıyorum acil yardımcı olabilir misniz??
çok sağ ol. teşekkürler..
Nevreste hanım yardımcı olabililir misiniz bana da?
Üyelik iptali mi istiyorsunuz?
ewet canım bitakım sorunlardan dolayı iptal etmek istiyorum.siteyle ilgili değil.
Tamam ben bildiririm
Üyelik iptali mi istiyorsunuz?
Ne zaman bilmiyorum ama çok uzun sürmezteşekkür ederim aslında üyelik için başvurdum sonra bize ulaşın kısmından 24 saat içinde aktif olana kadar vazgeçtim bunuda mail yoluyla attım adminstöre üyeliğimi aktif etmeyin diye ama bi girdim açılmış.iptali nezman gerçekleşir acaba?
ben de bişeyi merak ediyorum sayfamda ekli olan resmi tekrar nasıl cevabımda kullanabiliyorum? yani .... resimdekiler satıldı demek istiyorum ama resmi tekrar yüklemeden ekleyemiyorum?