Gebeliğe Hazırlık Yardım Edebilir Misiniz? Hayıt Tohumunu Bilen Var mı?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
1.371
1.676
133
Bugün aktardan Hayıt Tohumu Aldım. Adam Bana Bunu Zayıflamak için Alıyorlar Dedi. Aktarcı Çok Yaşlıydı ve Bana ''Kızım Artık Yaşlandım Otların Ne İşe Yaradığını Bilmiyorum.Unutkanlık Başladı Bende Dedi.'' Bana Verdiği Tohumunda Hep Zayıflamak İçin Alındığını Söyledi. Kilosunu 50tl Satıyordu. Benimde içime Bir Şüphe Düştü ''Acaba Yanlış Tohum mu Aldım?! Diye Amcaya, Sırf Satış Yapsın Müşterisini Kaybetmenin verdiği Üzüntüyü Yaşamasın Diye Aldım.
Bende Erken Menopoz Teşhisi Konuldu O Sebepten Bu Hayıt Tohumunu Kullanmayı Düşünüyorum.

Eklentiler

• 20171205_210105.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 49
  • 20171205_210128.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu Hayıt değil canım..suyunu al hayitin daha etkili.Ben onu kullanıyorum.
Peki Tohumunu bile yanlış almışım suyunu nasıl güvenip alacağım ben şimdi
Siz Nereden alıyorsunuz? Aktardan mı alıyorsunuz?
Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Aç Karnına mı, tok karnına mı içiliyor?
Faydasını Gördünüz mü?
Doktor İlaç Yazdı mı?
Ben Doktorun yazdığı ilacı almadım.Öncelik bitkisel tedavi olmak istedim ama acaba yanlışmı karar aldım bilemiyorum.
Kusura Bakmayın çok Soru sordum değil mi?

Hayıt tohumu degil bu canım o da. Buna benziyor ama daha küçük beyazlar dan yok içinde .
Hayıt hormon dengeleyci olarak kullanılıyor hamileliğe bu yüzdn yardımcı bnm fsh lh yüksrk ben bu yüzden kullanıyorum

.
Mecitefendi marka şişede 1lt hazır Hayıt suları canım.Aktarda var.Aç-tok farketmez.1Çay bardaginin ceyregini Hayıt suyuyla doldur ve üstünü normal suyla doldurup iç.Suyunu bulamazsan hapını al garanti olsun bence

Meraba canımm. Ben 1 ay boyunca hamişş kalmak içinn kullandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…