Evet gecikti ama her ay aynı günde olmuyorum o yüzden kafam karışıyor 2 gün geçti şuan çıkar değil miGeciktiyseniz test kesin sonuç verir. Kaset test yapın. Sanmam hamile olduğunuzu
Cikar yapin benceEvet gecikti ama her ay aynı günde olmuyorum o yüzden kafam karışıyor 2 gün geçti şuan çıkar değil mi
asla gecikmeyen ben bu ay 5 gün geciktim. psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi. stress, sıcak havalar vs nedeniyle de gecikmiş olabilirsiniz. yine de bi kan verin isterseniz.Her ilişki yaşadığımızda prezervatifi kontrol ediyoruz ve daha boşalmadan geri çekiliyor öyle dışarda boşalıyor prezervatiflerde bir yırtık fark etmedim. Regl günüm geldi ama olmadım 2 gün geçti her zaman aynı günde olmuyorum değişiyor bu yüzden korkuyorum çok stres yapıyorum şuan geçen ay olduğum zamanda olmadım ve çok az midem bulanıyor gibi çoğunlukla olmuyor başka bir belirtim yok bunlar stresten mi yoksa hamile olma ihtimalim nedir. Test yapsam çıkar mı
Şuan kan veremem ama kaset test yapsam çıkar herhaldeasla gecikmeyen ben bu ay 5 gün geciktim. psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi. stress, sıcak havalar vs nedeniyle de gecikmiş olabilirsiniz. yine de bi kan verin isterseniz.
Test yaptım negatif çıktı ay gerçekten çok rahatladımBen stresten tam olarak 30 gün geciktim gerçekten stres çok etkiliyor stresten de mideniz bulanıyor dışarıda boşalıyorsa ve kondom kullanıyorsanız ihtimal yok
Negatif çıktı ama güvenmeli miyimCikar yapin bence
Negatif çıktı ama güvenmeli miyimGeciktiyseniz test kesin sonuç verir. Kaset test yapın. Sanmam hamile olduğunuzu
Negatifse dogrudur yani belki stresten gecikmistir eğer 1hafta fln gecikirse tekrar yapinNegatif çıktı ama güvenmeli miyim
İçinden bir tane toz çıktı o nedir peki nemi almak içinmiş kullanılıyormuş testte ama emin olamadımNegatifse dogrudur yani belki stresten gecikmistir eğer 1hafta fln gecikirse tekrar yapin
Yok o kullanılmıyor test bozulmasin die oİçinden bir tane toz çıktı o nedir peki nemi almak içinmiş kullanılıyormuş testte ama emin olamadım
Negatiftir, içindeki tozla yapacağınız bir şey yok testi kullandıktan sonra çöpe atabilirsinizİçinden bir tane toz çıktı o nedir peki nemi almak içinmiş kullanılıyormuş testte ama emin olamadım
Evet oldumMerhaba, regl oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?