Her ilişki yaşadığımızda prezervatifi kontrol ediyoruz ve daha boşalmadan geri çekiliyor öyle dışarda boşalıyor prezervatiflerde bir yırtık fark etmedim. Regl günüm geldi ama olmadım 2 gün geçti her zaman aynı günde olmuyorum değişiyor bu yüzden korkuyorum çok stres yapıyorum şuan geçen ay olduğum zamanda olmadım ve çok az midem bulanıyor gibi çoğunlukla olmuyor başka bir belirtim yok bunlar stresten mi yoksa hamile olma ihtimalim nedir. Test yapsam çıkar mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım edebilir misiniz hanımlar acil
- Konu Sahibi Mervex000
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet gecikti ama her ay aynı günde olmuyorum o yüzden kafam karışıyor 2 gün geçti şuan çıkar değil miGeciktiyseniz test kesin sonuç verir. Kaset test yapın. Sanmam hamile olduğunuzu
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
Cikar yapin benceEvet gecikti ama her ay aynı günde olmuyorum o yüzden kafam karışıyor 2 gün geçti şuan çıkar değil mi
- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
asla gecikmeyen ben bu ay 5 gün geciktim. psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi. stress, sıcak havalar vs nedeniyle de gecikmiş olabilirsiniz. yine de bi kan verin isterseniz.Her ilişki yaşadığımızda prezervatifi kontrol ediyoruz ve daha boşalmadan geri çekiliyor öyle dışarda boşalıyor prezervatiflerde bir yırtık fark etmedim. Regl günüm geldi ama olmadım 2 gün geçti her zaman aynı günde olmuyorum değişiyor bu yüzden korkuyorum çok stres yapıyorum şuan geçen ay olduğum zamanda olmadım ve çok az midem bulanıyor gibi çoğunlukla olmuyor başka bir belirtim yok bunlar stresten mi yoksa hamile olma ihtimalim nedir. Test yapsam çıkar mı
Şuan kan veremem ama kaset test yapsam çıkar herhaldeasla gecikmeyen ben bu ay 5 gün geciktim. psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi. stress, sıcak havalar vs nedeniyle de gecikmiş olabilirsiniz. yine de bi kan verin isterseniz.
- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 26
Test yaptım negatif çıktı ay gerçekten çok rahatladımBen stresten tam olarak 30 gün geciktim gerçekten stres çok etkiliyor stresten de mideniz bulanıyor dışarıda boşalıyorsa ve kondom kullanıyorsanız ihtimal yok
Negatif çıktı ama güvenmeli miyimCikar yapin bence
Negatif çıktı ama güvenmeli miyimGeciktiyseniz test kesin sonuç verir. Kaset test yapın. Sanmam hamile olduğunuzu
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
Negatifse dogrudur yani belki stresten gecikmistir eğer 1hafta fln gecikirse tekrar yapinNegatif çıktı ama güvenmeli miyim
İçinden bir tane toz çıktı o nedir peki nemi almak içinmiş kullanılıyormuş testte ama emin olamadımNegatifse dogrudur yani belki stresten gecikmistir eğer 1hafta fln gecikirse tekrar yapin
- 14 Ağustos 2022
- 390
- 121
- 33
Yok o kullanılmıyor test bozulmasin die oİçinden bir tane toz çıktı o nedir peki nemi almak içinmiş kullanılıyormuş testte ama emin olamadım
- 3 Ağustos 2012
- 5.210
- 15.129
- 448
Negatiftir, içindeki tozla yapacağınız bir şey yok testi kullandıktan sonra çöpe atabilirsinizİçinden bir tane toz çıktı o nedir peki nemi almak içinmiş kullanılıyormuş testte ama emin olamadım
- 8 Mayıs 2022
- 143
- 20
- 28
- 26
Evet oldumMerhaba, regl oldunuz mu?