• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mervex000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
8
2
1
24
Her ilişki yaşadığımızda prezervatifi kontrol ediyoruz ve daha boşalmadan geri çekiliyor öyle dışarda boşalıyor prezervatiflerde bir yırtık fark etmedim. Regl günüm geldi ama olmadım 2 gün geçti her zaman aynı günde olmuyorum değişiyor bu yüzden korkuyorum çok stres yapıyorum şuan geçen ay olduğum zamanda olmadım ve çok az midem bulanıyor gibi çoğunlukla olmuyor başka bir belirtim yok bunlar stresten mi yoksa hamile olma ihtimalim nedir. Test yapsam çıkar mı

Her ilişki yaşadığımızda prezervatifi kontrol ediyoruz ve daha boşalmadan geri çekiliyor öyle dışarda boşalıyor prezervatiflerde bir yırtık fark etmedim. Regl günüm geldi ama olmadım 2 gün geçti her zaman aynı günde olmuyorum değişiyor bu yüzden korkuyorum çok stres yapıyorum şuan geçen ay olduğum zamanda olmadım ve çok az midem bulanıyor gibi çoğunlukla olmuyor başka bir belirtim yok bunlar stresten mi yoksa hamile olma ihtimalim nedir. Test yapsam çıkar mı
asla gecikmeyen ben bu ay 5 gün geciktim. psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi. stress, sıcak havalar vs nedeniyle de gecikmiş olabilirsiniz. yine de bi kan verin isterseniz.

Ben stresten tam olarak 30 gün geciktim gerçekten stres çok etkiliyor stresten de mideniz bulanıyor dışarıda boşalıyorsa ve kondom kullanıyorsanız ihtimal yok

Back