yardım edebilir misiniz acaba

lavantam21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
5
0
1
26
merhaba , ilk defa üye oldum yazacağım konu çok ama çok uzun şimdiden başınızı şişireceğim için çok özür dilerim sizden ricam yargılamadan yorum yapmanız çünkü yorumlarınıza çok ihtiyacım var . ben 25 yaşındayım senelerce aile içi şiddete , istismara maruz kaldım gerekli yerlere şikayetimi yaptım fakat bu taciz bende travma yarattı ve obsesif kompulsif hastası oldum. çok fazla takıntım var. Asıl konuma geliyorum rahimde kistlerimin olduğundan dolayı her ay düzenli olarak muayene oluyorum geçen gün yani adetimin 3. günü başka bir doktora gittim bekarım dedim fakat bakire değilim dedim bana pis pis baktı rezil insan dedi fakat bilmedi benim yaşadıklarımı , ben daha önceden de tacize ugradığım için hem kistlerime bakmak istiyorum hem de gebelik var mı yokmu dedim bana gebelik yok ama kistlerin var vajinal muayene etmem gerek dedi bende regl halindeyim dedim fakat vajinal muayene etti , vajinal muayene başlıgına prezervatif takmadan yalnızca jel sürdü ben o kadar takıntılı bir insanım ki istemeden düşünüyorum benden önce muayene olan 81 kişi vardı acaba bu vajinal muayene başlıgına sperm bulaşmışmıdır ya ben gebe kalırsam nolur yargılamayın gerçekten dalga geçmiyorum o kadar üzgünüm ki aile için tacize ugradıgım için herşeyden kıllanır oldum asla gebe kalmak istemiyorum sizce böyle bir şey mümkün olur mu ?

Yani yaşadığın şey hiç kolay bir şey değil gerçekten ama gebelik durumu söz konusu değildir doktorun sana uyguladığı tedavide rahat olabilirsin herkez oluyor onu öyle bir şey olsa önündeki 81 kişi de gebe kalırdı

çok geçmiş olsun yaşadıklarınız ve rahatsızlıgınız için. bu bahsettiginiz dalga geçilcek durum değil olabilir çünkü oraya muayeneye gelen kadın dün aksamdan kocasıyla ilişki yaşayıp spermler varken muayene olursa ne derece mümkün bilmiyorum ama bence imkansız değil.. şöylede birşey var. bende geçen sene gittigim doktorum aleti prezervatifsiz kullandı diye kızarekn bi sonraki gittigimde farkettm ki hasta gelmeden önce takılıymış e şeffaf oldugu içinde göremedim kalkarkende prezarvatifi çöpe attıgınıda görmemiştim. belkide öyle bişey olabilir. yoksa bu alenen suç. spermden önce virüs bakteri bulaşma ihtiimali çok yüksek dr bunu göze alamaz

ve bu işlem yapıldıgında adetmişsin. adet bittikten sonra yumurtlama oluo yaklaşık 1hafta sonra bile yumrutlama gerçekleşse sperm en fazla 3gün rahimde canlı kalıyo sonrasında ölüyo. bütünn olasılıkları geçtim döllenme ihtimali sıfır. için rahat olsun

Teşekkür ederim Ablam içimi rahatlattın, adet olmak içinde doğum kontrol hapı kullanmıştım zaten adetlerim duzensizde benim, hap kullanıp adet olduğum için zaten yumurtlama söz konusu değildir dimi yani ben muayene olurken bir yumurtam yoktur sanırım

Bide dün tekrar doğum kontrol ilacına başladım sizce risk var mı

genede hiçbişey imkansız değil bundan sonra dikkatli olman lazım pimpirikli olmak iyidir. hastalık bile bulaşması ne kadar kötü. gittigin doktora kullandıgı aletlere dikkat etmek her zaman senin yararına yanlış iş yaptıgını görürsen çık odadan. senden kıymetli değil. herkes doktor olamıyo maalesef. bide tavrıda ayrı mesele yüzüne karşı mı rezil insan dedi. paralarım ben o doktoru o kim be onu asla ilgilendirmez haddini bilsin. şikayet etmen gerekirdi o lafa

Herhangi bir mikrop , iltihap kapma ihtimalini düşünseniz anlayacağım da hamile kalma ihtimali çok yersiz... komik .. inanılır gibi değil.
Dalga geçiyor olmalısınız ...

Ayrıca size "rezil insan" dedi doktor he..

Nerede buluyorsunuz böyle doktorları ?
Merdiven altına mı gittiniz?

Hanım efendi neden asagiliyorsunuz beni dalga geçmiyorum elbette ki dalga geçsem böyle bir şey için mi dalga gacecegim, kendimi kötü hissedip size sormak istedim bu şekilde cevap verebileceğinizi inanın düşünmemiştim. Ayrıca merdiven altı doktora gitmedim elbette ki özel bir hastaneye gitmistim

Aşağıladigimi nereden çıkardınız?

Sizi ben aşağılamadim estağfurullah.. ne haddime.
ama siz ;
Size rezil diye bir doktora muayene olarak kendinizi hoş duruma düşürmemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…