Yardım edebilecekmisiniz ????

hazek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
577
0
Ben bir aydır spora gidiyorum bugun ölçümlerim yapıldı 4 kg vermişim 108 kiloya düşmüşüm yagdan vermişin bütün vücutta incelmelerim var ama bu yan yaglarım simit bölgem zaten fazlaydı şimdide 7 cm artmış neden olur ki bir bileniniz varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben bir aydır spora gidiyorum bugun ölçümlerim yapıldı 4 kg vermişim 108 kiloya düşmüşüm yagdan vermişin bütün vücutta incelmelerim var ama bu yan yaglarım simit bölgem zaten fazlaydı şimdide 7 cm artmış neden olur ki bir bileniniz varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar Hazek,
Eger gida tuketiminiz basit karbonhidrat agirlikli ise (ekmek,un,seker,pasta-borek vs) ve yeterince protein,(yumurta,yogurt,et,balik,tavuk)yeterince sebze ve yesillik,kafi miktardada meyve tuketmiyorsaniz evet spor yaparak kilo verirsiniz ancak verdiginiz kilo malesef kas kutlenizden olur.Yani vucuttaki yaglariniz mevcut kalip kas kutlenizden kaybedersiniz.Spor yaparken mutlaka protein alimini desteklemeli,duzenli beslenmelisiniz.Bu duruma yoyo sendromu deniyor.Ancak guzel haber kaybedilen kas kutlesi cok cabuk geri kazanilir.
Dipnot:Sabah ac karnina yapacaginiz spor sayesinde vucuttaki yaglarinizdan kaybedersiniz.
Cunku vucut acken ilk olarak depolardaki yaglari yakar.
Saglikli ve mutlu gunler dilerim:)

Son düzenleme:
Cunku vucut acken ilk depolardaki yaglari yakar.Saglikli,mutlu gunler dilerim:)

Son düzenleme:
X