• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım, dişlerim

morecalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
319
78
28
Ankara
merhaba arkadaşlar. ben sizden bi bilgi almak istiyorum. benim ön dişlerim diğerine göre büyük ve biraz boşluk var. çok kötü görünmüyor ama ben daha güzel gülümsemek istiyorum. sizce çözümü diş teli mi? ben hiç kullanmak istemiyorum. başka tedavi yöntemi ve fiyatı nedir. yardımcı olursanız sevinirim.

Bence bir dis doktoruna muayne olup fiyat alabilirsin..belki cok buyuk aralik yoksa dolgu filan yaparlar bilmiyorum tabide olabilir yani :34:

Bence bir dis doktoruna muayne olup fiyat alabilirsin..belki cok buyuk aralik yoksa dolgu filan yaparlar bilmiyorum tabide olabilir yani :34:
gidicem ama sınavlarımın bitmesini bekliyorum yine de bir fikir alıym dedim lamine tedavisi varmış sanırsam, ayrıca çok büyük bi aralık değil ama yine de güzel bi görüntü değil.

Ablası hala tel kullanan ve sevgilisi yeni tel çıkartmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki; yamukluk ve boşluklarda tel kullanıyolar:31:
Orantısız dişlerde ise törpüleme işlemi yapıyolar:31:
Dişçiye gidersen daha sağlıklı bilgi alırsın ama tele çok önyargı olma derim şeffaf teller hiç farkettirmiyo kendini, ablama arkadaşı tam 3 ay sonra demişti "kız sen tel mi taktırdın" diye:27:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmış olup; başlık içeriği yansıtmadığı gerekçesiyle değiştirilmiştir.

tel güzel fikir. ben beğeniyorum açıkçası başkasında.. :16:

Ablası hala tel kullanan ve sevgilisi yeni tel çıkartmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki; yamukluk ve boşluklarda tel kullanıyolar:31:
Orantısız dişlerde ise törpüleme işlemi yapıyolar:31:
Dişçiye gidersen daha sağlıklı bilgi alırsın ama tele çok önyargı olma derim şeffaf teller hiç farkettirmiyo kendini, ablama arkadaşı tam 3 ay sonra demişti "kız sen tel mi taktırdın" diye:27:
işte tel de çok uzun süreli kalacağı için istemiyorum açıkçası :(

merhaba arkadaşlar. ben sizden bi bilgi almak istiyorum. benim ön dişlerim diğerine göre büyük ve biraz boşluk var. çok kötü görünmüyor ama ben daha güzel gülümsemek istiyorum. sizce çözümü diş teli mi? ben hiç kullanmak istemiyorum. başka tedavi yöntemi ve fiyatı nedir. yardımcı olursanız sevinirim.

gittiniz mi acaba doktora bilgilendirirseniz sevinirim

Back