• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım diliyorum, sağ göğsümde şiddetli ağrı var.

Bengisuozduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
12
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben bu sitede yeni üyeyim, eski takipçiyim.
Bir sorunum var, sitede buna ait başlık bulamadığım için size danışmak istedim.

Ben 26 yaşında, 1 yıllık evli daha önce hiç doğum yapmamış bir kadınım.

Şimdi öncelikle gebe kalmak için eşimle 4 5 aylık bir süreçte devamlı ilişkimiz düzenli gelişiyor. Lakin gebe kalamadım. Doktorlara gittim, kan tahlilleri, vajinal ultrosonla bakıldı her hangi bir kist var mı, yumurtlama olmuş mu vs diye. Eşim kendinde sorun olduğunu düşünerek bitkisel yollara başvurdu, keçiboynuzu pekmezi, suyu vs. Gelişme var yok değil Allah için...

Evet bir yumurtlama oluşmuştu, fakat gebe kalamadım. Sanırım biraz strese dayalı. Artık Allah'a dua ediyorum her gece sağlıklı sıhhatli bir cennet kokusu bize nasib etsin diye...

Elbet bir gün olacak biliyorum. Fakat ister istemez insan dış faktörlerden de etkilenerek strese girebiliyor, girdim de.

Şöyle;

Bu ay ki yumurtlama dönemim, 26 kasım-28 kasım arası olduğu tahmin ediliyordu. İlişkiye, 25'i akşamı 26'sı ve 27'si üst üste 3 kez girdik. Garanti olsun diye. Oldu mu olmadı mı bilmiyorum endişelerim var. Allah hayırlı olanını nasib etsin bize ve tüb bebek isteyenlere...

Şimdi biliyorum ki 2 günde hamilelik belirtileri ortaya çıkmaz, bununla bağlantılı mıdır diye size bunca yazıyı yazmış bulunmaktayım.

Sorunumun geliştiği olayı ve sorunu anlatıyorum;

Dün ilişki esnasında, sağ göğsüm aşırı uyarılmaya neden oldu, el temasıyla. Daha önce hiç böyle bir şey olmuyordu. Hatta kendimi göğüssüz bile hissedebiliyordum bazı zamanlar. El temasından hiç birşey hissetmezken dün ani bir dokunmayla, dehşet bi hisse kapıldım. Ve eşime sakın dokunma dediğimi ve aniden sağ göğsüme elim gitti, inanılmaz bir yanma ve acı girdi o anda. ve aynaya baktığımda göğsümün aşırı dik ve ucunun şişkin olduğunu farkettim. Sabah uyandığımdada göğüs ucumun tam kenarında et beni gibi çıkık bir doku, beze, her ne deniyorsa işte böyle birşey oldu. Ve acısı inanılmaz, şuanda bile o acıyı inanılmaz hissediyorum ve neden kaynaklandı, nasıl geçecek bilmiyorum.

Yardım edin arkadaşlar.
Korkuyorum...

Merhaba arkadaşlar,

Ben bu sitede yeni üyeyim, eski takipçiyim.
Bir sorunum var, sitede buna ait başlık bulamadığım için size danışmak istedim.

Ben 26 yaşında, 1 yıllık evli daha önce hiç doğum yapmamış bir kadınım.

Şimdi öncelikle gebe kalmak için eşimle 4 5 aylık bir süreçte devamlı ilişkimiz düzenli gelişiyor. Lakin gebe kalamadım. Doktorlara gittim, kan tahlilleri, vajinal ultrosonla bakıldı her hangi bir kist var mı, yumurtlama olmuş mu vs diye. Eşim kendinde sorun olduğunu düşünerek bitkisel yollara başvurdu, keçiboynuzu pekmezi, suyu vs. Gelişme var yok değil Allah için...

Evet bir yumurtlama oluşmuştu, fakat gebe kalamadım. Sanırım biraz strese dayalı. Artık Allah'a dua ediyorum her gece sağlıklı sıhhatli bir cennet kokusu bize nasib etsin diye...

Elbet bir gün olacak biliyorum. Fakat ister istemez insan dış faktörlerden de etkilenerek strese girebiliyor, girdim de.

Şöyle;

Bu ay ki yumurtlama dönemim, 26 kasım-28 kasım arası olduğu tahmin ediliyordu. İlişkiye, 25'i akşamı 26'sı ve 27'si üst üste 3 kez girdik. Garanti olsun diye. Oldu mu olmadı mı bilmiyorum endişelerim var. Allah hayırlı olanını nasib etsin bize ve tüb bebek isteyenlere...

Şimdi biliyorum ki 2 günde hamilelik belirtileri ortaya çıkmaz, bununla bağlantılı mıdır diye size bunca yazıyı yazmış bulunmaktayım.

Sorunumun geliştiği olayı ve sorunu anlatıyorum;

Dün ilişki esnasında, sağ göğsüm aşırı uyarılmaya neden oldu, el temasıyla. Daha önce hiç böyle bir şey olmuyordu. Hatta kendimi göğüssüz bile hissedebiliyordum bazı zamanlar. El temasından hiç birşey hissetmezken dün ani bir dokunmayla, dehşet bi hisse kapıldım. Ve eşime sakın dokunma dediğimi ve aniden sağ göğsüme elim gitti, inanılmaz bir yanma ve acı girdi o anda. ve aynaya baktığımda göğsümün aşırı dik ve ucunun şişkin olduğunu farkettim. Sabah uyandığımdada göğüs ucumun tam kenarında et beni gibi çıkık bir doku, beze, her ne deniyorsa işte böyle birşey oldu. Ve acısı inanılmaz, şuanda bile o acıyı inanılmaz hissediyorum ve neden kaynaklandı, nasıl geçecek bilmiyorum.

Yardım edin arkadaşlar.
Korkuyorum...

sen de bişey yoksa eşinden kaynakalnıyo olabilir doğal bitkilrle değil ..oda görünsün bi doktora..göğüs ağrısı kist veya süt bezesnndn kaynaklıyo olan bi kitle dende olablr adet dönemndn de yani..ağrıyan yeri bi kontrol etseydn elle muayene bak bişy varmı harektlimi boyunutuna filn..bi ultrasona gir göğüs içinde kontrole git göğüs ucunda sivilce tarzı bende de vr merak etme canım.allah acil şifalar versin..
:44:

Canım çok sağol.

Elimle kontrol ettim koltuk altıma yakın kısımda değil, tam zıttı sağ göğüs ucumun hemen bitişiğinde solunda bi top gibi bişey, gece aynada tekrar baktım, sivilce gibi olan şeyin etraf kısımında damar varmış gibi şerit şerit kabardı. Ve diğer göğsümün ucu da canımı acıtacak terecede... İç çamaşırımın temasından bile acıyor. Sabaha kadar bu ağru canımı açıttı.

Doğru söylüyorsun, bu akşam iş çıkışı kesinlikle kontorle gitmem gerek. Peki acaba hamile olabilir miyim ki?

merhaba daha önce bendede böyle birsey olmustu gittigimde beze olmus biyopsi falan yapmıslardı birsey cıkmadı allaha cok sükür sende korkma sivilcen beze yapıyo vede bende gecen aydan beri sol gögüsümde bir acı var ben gecen ay regli oluca ondan acıyo dedim reglim bitti hala devam ediyo bende gidicem doktora benimkinde simdi dısta görünür birsey degil bu yüzden gidicem bakalım bana dua edin insallah canım sendende brsey cıkmaz umarım istedigin bebege kavusursun yakında allahın izniyle

Ayy canım sana da çok geçmiş olsun. Allah razı olsun umarım ikimizdede çıkmaz hiçbirşey. Regl dönemime daha 15 gün var, ayrıyetten de regl dönemimde ki ağrı böyle olmuyor. Sabırsızım, korkuyorum, heyecanlıyım, nebileyim garip bi mutlulukla gidicem doktora, umarım bu ağrı hamile olduğumun simgesidir. Ama sanmıyorum da. :s

Üf, Allah korusun. Göğsüme birşey olmasından korkuyorum ....

korkma canım anlatıgın kadarıyla daha önce benimkiyle aynı benim mememin hemen yanındaydı sertlik beze dediler umarım seninde öyledir

Merhaba can'lar tekrardan, dün akşam vakti özel bir hastanenin Genel Cerrahına muayene oldum.

Doktor'un bana sorduğu soruların bir kaçı, bu şişkin olan şeyin önemsiz olduğunu anlamama yetti.

Daha önce doğum yaptınız mı?
Emzirme dönemimde misiniz?

Gibi bir kaç soru daha, bunlara cevabım hep hayır oldu. Fakat ilişki esnasında eşimin göğsüme dokunduğunda verdiğim ani refleksden kaynaklandığını öğrendim.

Bir kaç gün (2 gün) ağrı kesici ve krem önedi. Eğer iki günün sonun da geçmezse test vs. yapalım dedi. Tamam dedim. Şuanda ağrım yok, kullanıyorum verdiklerini. Ama hala şişlik var.

Doktor gözlerime bakıp;

''Farkındayım korkularınızın, fakat bu ne bir kanser belirtisi, ne de hamilelik belirtisi'' dedi.

Önce sevindim-Sonra üzüldüm...

Rabbim'in bir bildiği vardır eminim ki...

Back