Yardım!!! Değişik ağrı! Bu konuyla ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var.

sleepflower1

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
13
0
6
34
Sivas
Merhaba arkadaşlar. bugün ameliyatımın 8. günü. göğüs ağrılarım neredeyse yok denecek kadar azaldı fakat 4 gündür çok değişik bir ağrım var. sadece sağ göğsümün altında kas mı kaburga mı tam anlayamıyorum deli gibi ağrıyor. hiç hareket etmezken bir ağrı yok. ama ayağa kalkmak beni iki büklüm yapıyor. nefes alınca sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor. hani çok koştuğumuzda veya hızlı yürüdüğümüzde birden kaburga taraflarında bir yere ağrı kramp gibi bir şey giriyor ya. o ağrı resmen 4 gündür beni öldürdü. ve hiç bir şekilde azalma yok. hep aynı derecede. gündelik hayatıma çok engel durumda. bu sorunu yaşayan başkası oldu mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Doktorunla ayni sehirde iseniz bende bi randevu al ve gorusun. Daha saglikli olur.bilgisi olan arkadaslar varsada yazalar. Ben boyle birsey yasamadim

Son düzenleme:
Doktorunla ayni sehirde iseniz bende bi randevu al ve gorusun. Daha saglikli olur. bilgisi olan arkadaslar varsada yazarlar... Konu hakkinda fikrim yok. Gecmis olsun cnm

Doktorunla ayni sehirde iseniz bende bi randevu al ve gorusun. Daha saglikli olur. bilgisi olan arkadaslar varsada yazarlar... Konu hakkinda fikrim yok. Gecmis olsun cnm
maalesef başka şehirde ameliyat olduğumdan doktoruma gidemiyorum. telefonda geçeceğiyle ilgili konuştuk.ama hiç bir değişiklik olmaması beni üzüyor. resmen iki büklüm yapıyor. bakalım artık.

Yaşadığınız bu ağrı gayet normal bence.Bende buna benzer ağrılar yaşamıştım.Kas altı yöntemi ile ameliyat olduysanız eğer sonuçta kas kaburganın üzerinden ayrılıyor ve altına protez koyuluyor.Kas üstü ise yönteminiz kasın üzerinden meme dokusu ayrılıyor ve protez koyuluyor.Oradaki dokuların ayrılması bu tip ağrıları yapabilir.Doktorunuzun önerdiği ağrı kesicileri günde üç kez içmeyi ihmal etmeyin.Henüz çok yeni ameliyat tarihiniz.Bıçak batması gibi ani ağrıları ilk 3 ay yaşamanız normal.Uyuşukluk gidiyor,ağrılar ortaya çıkıyor..Kolay bir ameliyat değil sonuçta.Vücut koyulan yabancı maddeyi atmaya çalışacak ve ağrılar yapacak.Zamanla alışacak ve protezin varlığını,ameliyat oldugunuzuda unutacaksınız inşallah

benim kas üstü konuldu. evet aslında ağrılar normal belki ama sizler gibi deneyimli kişilerin ağzından bu tarz şeyler duyunca insan daha bir rahatlıyor. çünkü korkuyorum bazen acaba birşey mi oluştu diye. tek taraflı çürük gibi bir ağrı. korktum. forumda yazılan ağrı belirtilerine de benzetemeyince ve 4 gündür hiçbir değişme olmayınca bayağı endişelendim açıkçası. sol tarafımda hiç ağrı yok. teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, psikolojik olarak daha iyi hissetmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…