Yardım :( country tarzı hakkında?

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
35
68
Samsun
merhaba kızlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum, biz nişanlımla ev almayı düşünüyoruz. düğündeki altınlarımızı peşinat sayıp üzerine kredi de ekleyerek kendimize yetecek kadar bir ev almayı düşünüyoruz,hem de borçlanırsak kazancımızı da havaya savurmak istemiyoruz. bir yıl kadar kendimizi toparlamak için mecburen kirada oturcaz.

asıl sorum şu, on ay sonra nasipse düğünümüz var :) mobilyalarımızı bakmaya başladık. benim gönlümde yatan mobilya tarzı country tarzı mobilya. baktık ama fiyatlar çok pahalı geldi, oturma odası 9 bin, yemek odası 6 bin, yatak odası 7 bin civarı...bizim bu mobilyalara bu kadar verme gibi bi lüksümüz yok.ev alacağımız için eşyaya fazla yüklenip, gereksiz dekorlara falan masraf etmek istemiyoruz. günlük oda almayı düşünmüyorum bi köşe koltuğu yeter. ama gelin görün ki bunları çok ama çok beğendim( altta resimlerini paylaşıcam), mobilya da ömürlük oluyor, diğer spor mobilyalarda da güzel takımlar var ama bunlar da beni çekmiyor(ama beğendiğim spor-klasik mbilyalarında resmini paylaşıcam)...

bu country tarzı mobilyanın 3 bin civarı olanları yok mu ? bilen arkadaşlar bana hangi markada varsa yazabilirler mi ? şimdiden teşekkürler kızlar, Allah evden ziyada yuvamızda mutlu etsin bizi inşallah

bunlar county mobilyalar

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: repina-country-oturma-grubu-21.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 65.2 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: cvbcx.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 44.0 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: LadinCountryYemek62501.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 67.1 KB (Kilobyte)Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: 000017.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 176.5 KB (Kilobyte)

bunlar da kelebek mobilyadan modern klasik baktığım grup renk bu değil tabi

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: 634709530546387935.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 150.1 KB (Kilobyte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…