yardım clipso

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
kızlar çeyizim için tefal clipso düdüklü almak istiorum. fakat 4.5 litre mi 6 litre mi karar veremedim.nette yorumlarda 4-5 kişilik ailelere 4.5 lt yeter demişler
kullananız var mı nasıl

bu tencereyi ne amaçla kullandığına bağlı canım.Mesela ben her yemeğimi genelde düdüklüde yapmayı düşündüğümden fissler'in 4,5 lt lik olanını aldım.deneme olarakda kullandım çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim.Tefal'e göre 3 kat daha hızlı pişiriyor.Tefal fransız,Fissler Alman malı.Aryıldız'ın klipsosunun da iyi olduğunu duymuştum.
Bu sitede fissler düdüklülerini uygun fiyata bulabilirsin canım.
Fissler Vitaquick 4,5 lt Düdüklü Tencere-7664704 | | Eavantaj.com :

teşekkürler canım bakalım araştıracağım fissleri ben de çok duydum ii die ama aklım yine tefal de kaldı

Son düzenleme:
bende fissleri çok duydum ama tefalden wazgecemedim 289 tl ye 6lt aldım bence 4,5 lt ye göre daha iiçünkü düdüklü tencerenin 3/1 kısmının bos kalması gerekiyor misafir falan geldiğindede rahat rahat kullanmak için 6lt derim tabi den bilirsin

nisanlim 4.5 lt almis canim tefal clipso..Ben dudukluyu sık sık, gunluk kullanmayi dusunuyorum bu acidan makinaya atarken pratik yikamasi kolay bi sey olmasi onemli diye dusunduk ve 4 kisilik bi aileye de 4.5 lt yeterli olur bence..

sağolun arkadaşlar ben de ufak pratik olsun dedim bi yandan da almışken 6 olsun dedim. ama 4.5 litra alıcam galiba

Bana da 6 lt ideal demişlerdi. Tefalin clipsosunu aldım hafta sonu 259 liraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…