yardım bursada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz

nerminden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
198
1
96
Diğer
slm arkadaşlar ben arnıza yeni katıldım aşılama topiğinden bu tarafa geçmeye karar verdim.kendimi kısaca tanıtayım ben 2 senelik evliyim ve hep çocuk özlemiyle yanıp tutuşanlardanım.benim hiç bir sorunum olmadığını söylüyorlar.eşiminde varikoseli vardı değerleri iyiydi ama genede engel teşkil eder diye 2008 ekimde ameliyat oldu başarılı geçti.38 milyon sprem değeri var.3 kez her şey normal ya şansımızı artıralım diye klomen-oviterolle kullandım her sferinde hüsrana uğradım.en son ekimde aşılama yaptırdım eşimiden alınan spermler yıkanıp rahmin en yakın yerine püskürttüler sonuç koca bir hüsran daha.şimdi yardım istiyorum bi daha üzülmemem için bursada hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz bu dertli arkadaşınıza.şimdiden herkeze çok teşekkürler:çok üzgünüm:

ben gene diğer yazılanlara baktım ama kesin şurası diyen yok.aynı merkezden çok memnun kalanda var hiç memnun kalmayanda aklım karıştı.3 hastane var herhalde:acıbadem.jinemed ve bursa tüp bebek merkezi.daha var mı bilmiyorum hadi bi el atında bi hastane bulayım kendime şöyle sırtımı güvenle yaslanacağım ve inanacağım

selam nerminden öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun diyorum.ben bursada soranusa gidiyorum bu 2. denemem. ilkini acıbademde yaptırdık maalesef sonuç negatifti ama ilgililerdi tabi önce kısmet. daha sonra yaptığımız araştırmalar sonucu soranusa karar verdik serbülent bey ve ekibinin gerçekten deneyimli ve işinin ehli olduğuna inanıyorum konuştuğum birçok hastasının ilk denemede hamile olduğunu öğrendim. bence gidip görüşmende fayda var zaten ön görüşme de ücretsiz. hayırlısı olsun canım.

saol canım hayırlısı allah inşallah bu denemende yüzünü güldürür.bu acıyı çok yaşadım çünkü.bakalım hayırlısı rendavu tel. verirmisin.hadi bol bol şanslar

teşekkür ederim canım Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür. merkez çekirgede tel 232 24 70

teşekkür ederim canım Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür. merkez çekirgede tel 232 24 70

saol canım daha karar veremedik ama listeme ekledim 4 seçenek var önümüzde jinemed bi arkadaşım tedavi gördü ilkinde tuttu,bursa tüp merkezi yengemin arkadaşı olmuş ilkinde tuttmuş,acıbadem var orayıda internette çok övmüşler.bide senin ki soranus var orayıda beğendim bakalım hayırlısı bi hafta sonu gelip bi kaçıyla görüşeceğiz.hayırlısı artık

slm cnm.benimde daha önce bir başarısız aşılamam oldu.pembemavide yaptırmıştım zaten orayı kesinlikle önermiyorum.bende şahin beyi buradan tanıdım.ve görüşmeye gittim hiç pişman olmadım.hastaneden çok dr un önemli.bana kalırsa şahin beyle bir ön görüşme yap.zaten ücretsiz.hangisi içine sinerse ona göre karar ver bence.acıbademin ücretleri hiçte abartıldığı gibide değil.üstelik ilki tutmazsa ikincisi indirimli ve oda tutmazsa 3. sü bedava.sadece ilaç parasını ödüyorsun.bu hastaneden çok memnun kalanları duydum.benimde ilk denemem olucak.ama ben dr uma kesinlikle güveniyorum.hayırlısı....

saol canım seçim yapmakta çok zor.bu işe baş koyuyoruz birikimlerimizi yatırıyoruz ve en önemlisi hayallerimizi kaoyuyoruz ortaya.yıklırsa diye korkuyorum.neyse allah hepimize hayırlısını versin.dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:

Ben çalışıyorum 15 tatilde yaptırmayı düşünüyoruz.ne kadar yatmak lazım tüp bebekten sonra bilginiz var mı arkadaşlar.benim arkadaşım jinemed de yaptırdı bu yaz 3 ay yatmış sende öyle yap diyor.bilgilendiriseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…