Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım!!!Bu kızılı Nasıl tuttururum ???

Merhaba elimden geldiğince yanıtlarım 3 yıl kullandım kizil o zaman 1 yıl boyunca siyahın üstüne boyayarak tutturdum bu yıl deniz tuzlu su ve kahveye boyadigım için aktı fakat orta bölge sorun işte ordaki boya zor akiyor dipler cikiyor uçlar akar ama orta akmiyor benim surekli kullandigim nox lal rengi var ve orta bolgeyi %9 oksidanla boyicam zaten boyaninda acici özelliği var ancak o sekilde tuttururum acici hic kullanmadim kullanmak istemem bu hafta boyicam bakalım siparis verdim internetten en güzel renk o çünkü benim kırmızı ve pembeye donmustu ama busefer acinca visneyle karistirip resimdeki rengi elde edicem

Ben sarap kizili amazon kızıl sea color kullandim ve birazda palette yoğun kizil karistirdim güzel oldu çünkü açık kırmızı alıp boyasaydım dipler çok kırmızı geri kalan koyu olacaktı o yüzden karışım yaptım

Kızıl yoğunlaştırıcıyla beraber boyayabilirsin ama açıcı kullanman şart

Anladım önce oksidasyonla boyayacaksınız açılmayan yerleri sonra lal kızılı ve vişneli karıştıracaksınız teşekkür ederim benim saçım çok aksi bi saç gerçekten rengini değiştirmek çok zor.

Evet denizde iyice aktı geçengün yüzde 9 oksidanla deneyeceğim acici saci mahveder ya hiç kullanmak istemiyorum doğal yollarla akiyor en güzeli tuzlu su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…