- 26 Ağustos 2020
- 277
- 471
- 23
- Konu Sahibi denizimlola
-
Açmadan olmaz değil mi .Önce saç rengini biraz açman lazım ve sonbahar kızılı idi sanırım bu tona benziyor. Boyarsan o şekilde tutar. Ama kızılı kullanmak zordur 3 hafta da hadi 4 hafta bir boyaman gerekir. Bunu da göz önünde bulundur derim.
İstediğin sonucu alamazsın açmadanAçmadan olmaz değil mi .
Ne yapalım açarız bizde . Teşekkür ederimİstediğin sonucu alamazsın açmadan
Açma ıslemını sakın evde kendi kendime yapma, dozu ayarlayamadıgın takdirde saclarını yakarsınNe yapalım açarız bizde . Teşekkür ederim
Evet haklısınız açma işlemleri çok tehlikeli bi kere kuoförde açtırmama rağmen saçımdan olmuştum olmadı artık koyu kızılla devam ederim.Açma ıslemını sakın evde kendi kendime yapma, dozu ayarlayamadıgın takdirde saclarını yakarsın
Kesinlikle.Evet haklısınız açma işlemleri çok tehlikeli bi kere kuoförde açtırmama rağmen saçımdan olmuştum olmadı artık koyu kızılla devam ederim.
Öyle yapacam yaa biraz daha beklesin saçlarım bu süreçte kesinlikle gidemem kuaföre zaten. Önereceğiniz şöyle saça daha az zarar veren bi boya varmıdır biraz daha profesyonel bişeyler evde koyu kızıla boyayacam mecbur.şuan kafam rengarenk oldu çünküKesinlikle.
Yıllardır acılıyor Saclarım evde hıc denedim, kuaforde bile hala tedirgin otururum koltuga ya yanarsa ya tutmazsa vs dıye.
Sac yanarak zarar gordugunde pigmentlerı ölüyor bir daha toparlanması cok zor, yazık edersin.
Kuafore git o yapsın, pandemi doneminde gitme bence.
Biraz sabret.
Kafan rengarenkse hıc oyle gene tutmaması olası renkle riske girme, koyu bir renge boya bırak.Öyle yapacam yaa biraz daha beklesin saçlarım bu süreçte kesinlikle gidemem kuaföre zaten. Önereceğiniz şöyle saça daha az zarar veren bi boya varmıdır biraz daha profesyonel bişeyler evde koyu kızıla boyayacam mecbur.şuan kafam rengarenk oldu çünkü
Bende bu resmî dün buldum ve bugün boyadım ama saçımda siyah olduğu halde tuttu 3 renk karistirdim koyuluğu var biraz ama onuda bu hafta kızıl ile acip boyicam üstler ve uçlar oldu ortası kaldı onuda halledicem uzun zamandır kizil yapmıyordum.kizil mutluluk.Kızlar saçım açık kestane gibi saç uçlarıma doğru kahverengi boya var . Aşk Alevi ve yoğun kızıl rengini denedim ama olmadı istediğim gibi tutmadı.ben bu tonu istiyorum önerilerinizi bekliyorum...Eki Görüntüle 2681208
Valla öyle Kızıl başka hangi renkleri karıştırdınız ? Bi de benim de orta kısım tutmadı neden acaba bi arkadaşım diğer boyalar orda kitlenmiştir boyanın en çok durduğu yer orası demişti de ben pek anlamadım. Orayı Nasıl açacaksınız ayy sizi soru yağmuruna tuttumBende bu resmî dün buldum ve bugün boyadım ama saçımda siyah olduğu halde tuttu 3 renk karistirdim koyuluğu var biraz ama onuda bu hafta kızıl ile acip boyicam üstler ve uçlar oldu ortası kaldı onuda halledicem uzun zamandır kizil yapmıyordum.kizil mutluluk.
Ben pallete aldım da sprey pek bi etkisi olmadı bunu demesem mi acabaBen 2 defa kendim evde bununla açmıştım sorun yaşamadım. Çok bekletmemiştim koyu renk hafif kırılsındı amacım.
Bende aşk Alevi ve yoğun Kızıl denedim ama maalesef tutmadı ortalar koyu uçlar ve dipler açık oldu bi tuhaf olduKoleston kızıl büyü ve aşk alevi karışıtırıp uyguluyordum yıllarca aynı bu ton bu renk tutuyordu bende herkes durdurup saçımın rengni sorardı. 2 hafta sonra akmaya baslıyor ama 1 bucuk ay bu renk kalıyordu sonrs yıkadıkca acılıyor haliyle. Benim saçım kumral bildiğiniz kumral. Direk tutuyor boya. Sizde tutarmı bilemem
Ben çok bekletmedim az açılmasını bekledim boya tutcak kadar açılınca da yıkadım o yüzden yanma falan olmadı.Ben pallete aldım da sprey pek bi etkisi olmadı bunu demesem mi acaba
Evet ,neva color da var canım .AnladımVolkan kızılı mı İlk defa duydum hangi boya markası acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?