- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
Kızlar bir numaranın kime ait olduğunu nerden bilebilirim çok önemli içim içimi yiyor bilen biri var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden indirebilirimcıa programları oluyor indirip ordan bakabilirsiniz
Nasıl indirip nasıl kullanabilirimcıa programları oluyor indirip ordan bakabilirsiniz
Özelden yazdım bakabilir msinizNumara eğer kapalı değilse öğrenirsiniz yoksa zor bende de var program ama çoğu kişiyi göremiyorum
Özelden yazdım lütfen bakabilir misinizNumara eğer kapalı değilse öğrenirsiniz yoksa zor bende de var program ama çoğu kişiyi göremiyorum
Baktınız mıNumara eğer kapalı değilse öğrenirsiniz yoksa zor bende de var program ama çoğu kişiyi göremiyorum
Ben programı indirdim ama kullanamadım nasıl kullanılıyor size numarayı özelden yazsam bakabilir misinizTruecaller diye bir program var genelde buluyor
BakarimBen programı indirdim ama kullanamadım nasıl kullanılıyor size numarayı özelden yazsam bakabilir misiniz
YazdımBakarim
Attim size kisinin fotografini ama adi arapca yaziyorYazdım
konu nedir aldatıldığınızdan mı şüpheleniyorsunuzTmm çok teşekkür edrrim
Evet fotografi zaten kendinden baskasi koyamaz. Ben sürekli kullaniyorum programiSiz daha önce bu programı kullandığınızda doğru sonuç aldınuz mı