• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım bekliyorum :((

NAZEYCEM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
31
0
86
40
Adana
Merhabalar ben yeni üyeyim benimde bi sıkıntım var
sürekli idrarım var gibi oluyorum tuvalete gidiyorum geliyorum ama halen idrarım var gibi ağrılarım oluyor gece yatmadan tuvalete gidiyorum 5-10 dkka içinde uyumaya çalışıyorum yoksa kasıklarımda ağrı oluyo normaldede kasık ağrılarım oluyor ve eşimle beraber oluncada ağrılarım çok oluyor çarşamba günü doktora gideceğim allah izin verirse ama bu belirtiler neden olur en azından bi fikir verirmisiniz yardımlarınızı bekliyorum

güzelim geçmiş olsun bende yıllardır var kronik oldu artık büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu(sistit)
geçene kadar üstüne dü yoksa çok kötü oluyor .. ayakların üşütme bol bol su iç

evet bencede idrar yolu enfeksiyonu hemen doktora gitmelisin ilerlerse gecmesi cok zor.

amanınnn sislit olmuşsun canımm!Bol bol su iç..Hatta kes bi soğanı yarısını suya at kaynat onun suyunu iç!Eşinle ilişkiye girerken ağrı oluyorsa iltahapda olabilir yarada doktora mutlaka git...Büyük ihtimalle iltihaptır..Geçmiş olsun

ama canım eşimle ilişkiye girince acıyor diyorsun..Bende de acıyodu yara çıktı seni korkutmak istemem ama doktora gitmen de yarar var

canım benm merhaba öncelikle geçmiş olsun diyorum bugün daha bende aynı şikayetlerden gittim sistit olmusum yani enfeksiyon:( ilerlemeden gtmekle doğru olanı yapmalısın bence tatlım antibiyotik tedavisiyle geçeceğini söyledi doktor tekrar gecmiş olsun:)

idrarın varmış gibi olup idrarını yapamama , kaba tabirle sidik zoru , tıp dilinde idrar yolu enfeksiyonu ama akut dönemdeyse antibiotik ve granüller,bir şekilde faydalı oluyor,,eğer durum ertelenmişse yani ihmal edilmişse mikrop bir şekilde idrar kesesine yerleşiyor ve kronik bir hale geliyor buda sık,sık tekrarlama demektirki kesinlikle idrar tahlili ve çıkan sonuçta ona uygun ilçlar kullanmak en uygun yolu,bunun için en iyi yol bir ürolog,a tedevi olmak ......

merhabalar dün doktora gittim söylediğin şikayetler ve tahlilin aynı değil dedi
ama teşhise sistit yazmış tahlilden sonra böbreklerime falan baktıdaha önce kum veya taş düşürdünmü dedi çok önceleri 1 kere kum düşürdüm ama alakası varmı bilmiyorum ilaçları bitir gel dedi 8 iğne +hap +antibiyotik verdi bakalım nasıl olacak inşallah düzelir,bu ilaçlarla düzelen arkadaşlar varmı ?? + hepinize çok teşekkür ederim iyiki bu siteye kaydolmuşum

Back