Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bence çok fazla stok yapmayın. Yorumları ciddiye alın. Yenı doğan bebekle yeri gelıyor tuvalete gıddmıyorsunuz. Uğrasıp satmak bıle ayrı zaman isteyecek. Ben çok fazla bez degıstırdım her bez olmuyor. Baskasına iyi olan senin bebegıne olmayabılıyor. Analara kulak verın
Merhaba. Dükkan açacak kadar stok yapmayacağım elbette ortalama bir rakam araştırıyorum. Sağolun hepiniz aşağı yukarı birşeyler söyledi çokta işime yaradı.fazla gelirse satışı ve kargosu konusunda eşimi kullanacağım. Onu dert etmiyorum. Yorumunuz ve yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Bebeğinize sağlık diliyorum
Sıfır numaradan başlamalısın göbek bağı oyuntulu olanlarından. Göbeğinin üzerine gelmeyecek şekilde olmalı ilk kullanılan. M ile başlayan markanın var. Ve yakın arkadaşım amaaan bez işte diyip iyi markalar almıyordu o kadar uyarmama rağmen sonra bez bebeğin poposuna yapışmış derisini soymuş her bez olmaz bebeğe iyi marka bez almak lâzım.
Aaa bana hiç sıfır al demediler. Direk 1 den başla dedi arkadaşım. Prima care kullan demişti. Özellikle 1 numara fazla alma bebek çabuj büyüyecek demişti. Sıfır numara kaç kilo doğan bebek için kullanılıyor. Güzel yönlendirmen için teşekkür ederim
Merhaba
Ilk ay 8 kez kaka yapiyor beslenmeye bağlı
Sonra ki aylar kaka sayısı azalsa da bizde 8 den az bez degişimi olmadı diye hatırlıyorum
Memede yaşayan bi bebek olunca benim ki belki o yüzden fazladır bilemiyorum
Ya şaka mısınız ? İnsanlar yardımcı olmak için yazıyor. Yazmayın desende nereye satıcaksın bezi. Stok yapma .
Ayrıca bir bebek 5 kg a 1 ayda gelir bir bebek 2 haftada 1 bebek belki 3 ayda. Nasıl adet belirtrbiliriz ki doğmamış bebeğe.
Bu gerçektende doğmamış bebeğe don biçmek olur. Sana 200 bez yeter desek sorun bitecek mi belki 500 600 kulanacaksınnbelki 1 numaradan 1 kere bile kullanamayacaksın.
Ya şaka mısınız ? İnsanlar yardımcı olmak için yazıyor. Yazmayın desende nereye satıcaksın bezi. Stok yapma .
Ayrıca bir bebek 5 kg a 1 ayda gelir bir bebek 2 haftada 1 bebek belki 3 ayda. Nasıl adet belirtrbiliriz ki doğmamış bebeğe.
Bu gerçektende doğmamış bebeğe don biçmek olur. Sana 200 bez yeter desek sorun bitecek mi belki 500 600 kulanacaksınnbelki 1 numaradan 1 kere bile kullanamayacaksın.
Lütfen uzaklaş. Burası hamile bir kadınla ağız dalaşına girebileceğin bir yer değil. Git üstünlük mücadeleni ve gereksiz yönlendirmeni başka konularda yap.
Lütfen uzaklaş. Burası hamile bir kadınla ağız dalaşına girebileceğin bir yer değil. Git üstünlük mücadeleni ve gereksiz yönlendirmeni başka konularda yap.
Bende hamileyim ve aynı zamanda anneyim. Bu yoldan geçtim. Sadece yol göstermeye çalışıyorum. Madem istemediğiniz cevaplar dışında yönlendirici yorumlar istemiyoruz demekki yardımda istemiyorsunuz.
Bende bu sayfada durmam zaten.
Aaa bana hiç sıfır al demediler. Direk 1 den başla dedi arkadaşım. Prima care kullan demişti. Özellikle 1 numara fazla alma bebek çabuj büyüyecek demişti. Sıfır numara kaç kilo doğan bebek için kullanılıyor. Güzel yönlendirmen için teşekkür ederim
Bende hamileyim ve aynı zamanda anneyim. Bu yoldan geçtim. Sadece yol göstermeye çalışıyorum. Madem istemediğiniz cevaplar dışında yönlendirici yorumlar istemiyoruz demekki yardımda istemiyorsunuz.
Bende bu sayfada durmam zaten.
Hamilelik sizi bayağa etkilemiş. Yorumunuz yol göstermekten ziyade oldukça eleştirel ve iğneleyeciydi. Lütfen sakinleşecek farklı aktiviteler yapın. Bebeklerinize sağlıklı ömürler dilerim.
İnsanlar iyiliğiniz için yazıyor. Satmakla falan uğraşacağınıza baştan almasanız daha iyi değil mi? Zaten bezler periyodik aralıklarla indirime giriyor, uygun fiyata bulması çok da zor değil. Sinir olmayın diye şunu da ekleyeyim. Bebeğim 3700 gram doğdu. Prima 1 numara 100’lüden bir paket kullandım. Sonra ikiye geçtik. Bir de dört numarayı uzun süredir kullanıyoruz. Ondan iki üç paket alabilirsiniz.