- 15 Temmuz 2013
- 4.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.617
- 358
Ben 3. Cocuguma hamileyim. Ilkinde 1 numara prima almıştım buyuk mega paket miydi neydi. Sonra 2 paket yine buyuk boylardan 2 tane almıştım. Sonra molfix e geçmiştim. 3 numara ile. Sonra sleepy 6 numara bez kullanmıştım 3.5 yaşında bezi birakmadan hemen once. Ikinci çocuğum 1 yaşında sleepy 1 numara yine bi tane almıştım yine en buyuk paketlerden. Sonra da sleepy natural ile devam ettim. 2 numaradan 3 buyuk3boy kullandık sonra 3 e geçtik. Ben yine kilosuna göre aldim üstünde yazan kilolara göre. Ilk çocuğum iri bir bebekti numaralar cabuk değişti. Hastane çıkışlarında bile giydiremediklerim olmuştu. Ikincisi ise normal boy ve kilodaydi 3.5 kilo 50 cm. Onda normal devam ettik. Prima normal ebatlarda sleepy daha genis ve uzun bir bez. Molfix ise ikisinin arasinda. Baska bez kullanmadim. Simdi 3. Icin 2 tane 2 numara aldim sonra 3 3+ 4 ve4+ aldim. Intetnetten bezlerin kendi sitesinden kampanyaları takip edebilirsiniz. Son zamanlarda baby turco çıktı nasil bilmiyorum olumlu yorumlar okudum. Prematüre ve cok zayıf bir bebek olmadikca 0 numara almayin. Dilerseniz 1 paket 1 numara alin zaten bez kucuk bile gelse ilk 1 ayda belki gunde 10 kez bez kullaniliyor. Hic pisik problemi yasamadim. Ilk cocugumu her kakasinda yikadim belden asagisini. Ikincisi 2 aylikken dönmeye asiri hareketlenmeye baslayinca sadece islak mendille sildim. Arada pisik kremi kullandim. Pişik problemi yaşamadım 3 saatten fazla da bezi kullanmam. Yatirirken kaldirinca degistiririm. Ozellikle de ikinci çocuğumun cildi cok hassas ona rağmen her sey yolundaydi.