• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım bacım yardım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limontv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
56
-7
3
28
Kızlar 1 ay regl dönemim çok hafif geçiyor yani daha az kanamam daha az ağrılarım . Ama hafif geçtiği aydan sonra ay çetin bir savaş veriyorum. Kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik yoğun kanama. Periyotlarım düzenli buarada. 1 ay öyle 1 ay böyle. Bazen 2 ay ağrılı 1 ay normal. Kist ya da rahim duvarı kalınlaşması yok buarada. Neyse uzatmadan soracağım şu ki acaba normal geçirdiğim aylarda yumurta kalitesi ya da yumurtlama daha mı iyidir acaba? Yani saçma da gelebilir ama merak edip araştırmaya koyuldum. Sizlere de sormak istedim. Ne biliyorsaniz regl adet dönemi yumurtlama dönemi tum bilgilere açığım.
 
Ben adet sancısı şikayeti ile gitmiştim doktora. HEr adet döneminde ovulasyon olmak zorunda değil. Doktorum bana ovulasyonun gerçekleştiği aylarda daha çok ağrımın olduğunu söylemişti. Tabi başka patolojik bir durum olmadığı müddetçe yani herşey yolundaysa ovulasyon gerçekleştiğinde her şeyi daha yoğun yaşarsın dedi.
 
Ağrı ile alakası yok sorduğunuz sorunun.
Ben acillik olduğumu bilirim. Evlendikten sonra bile senede 1 kere acile giderdim.

Yumurta kalitesi vs adet sancinizla alakalı degil yani.
 
Back