• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım avon parfümleri hakkında

foreverandalways

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
42
0
36
İstanbul
arkadaşlar şu ana kadar hep orjinal parfüm kullandım ve hiç avon parfümü kullanmadım kalıcılar mı ve geçen gün arkadaşım avon satmaya başlamış katalogta gördüm treselle ve percieve indirime girmiş hangisi daha güzel ? onların dışında hangi parfümleri önerirsiniz kullandığım parfümler şekerli ve meyveli kokular

percieve öneririm ben. senelerden beri kullanıyorum. arkadaşlarım da çok beğeniyor.
ama herkesin zevki farklıdır. yanlış yönlendirmeyeyim seni...

cnm bn temsilciyim yani tenden tene çook değişiyo emin ol..bak çekici bi parfüm ama little blcak harikadır..çook şekerli istiosn ve ağır kesnlikle far away derm feci kalıcı 3 gün üstünden çıkmaz testerlerden bi dene sn bnce dediğim parfümü hm bu ay oda indirimde..

gucci gibi orjinal pardumunde var avondan da kullandıklarım var biri avon 2 ay gidiyo demiş ama, o sıkma oranına gore değişir, ben her şişeyi1.bucuk- 2 ayda bitiriyorum gucci e dahil :))) benm gibi sabah üstüne boşaltanlar varsa çabuk bitmesi notmal..

litte black , 50s glam, liv botanicals, christian lactorix,ungoro

su aralar sık kullandıgım ungoro ve liv botnaicals

far away kullanırdım eskiden. blue rush vardı bi de sanırım yok artık çok ferah yazlık bir kokuydu.
percieve de fena değil. kalıcılıklarından memnundum bu üçünün.

Çoğu parfümü güzel. Tresella mor şişili olanı kullandım. çok beğendim.:)) şekerli gibi kokusu. güzel...perceive de güzel; daha sportif bir koku bence..

senin zevkine uygun değil ama wish of love kullanmıştım. inanılmaz kalıcıydı. öyle şişeyi boşaltanlardan da değilim ama sabah sıksam akşama gittiğim yerde sorarlardı parfümümü. kalıcı değil diyenleri anlayamadım.

Back