• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım arkadaşlarrr

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
size de danışayım, yakında ben de çeyiz başlığı açarım belki arkadaşlar :)

korkmazın bir çkb modelini beğendim ama mağazasında 450tl. netten yenicarşım diye bir sitede 300. neden ucuz ki acaba? sizce nasıldır ordan alsam? bir de deri sandıklıymış, napcam sandığı :44:

genelde sandıklı oluyor canım çkb takımları sandık dediği zaten çok büyük bişey olmuyor daha sonra saklaman için daha kullanışlı sandık bence

size de danışayım, yakında ben de çeyiz başlığı açarım belki arkadaşlar :)

korkmazın bir çkb modelini beğendim ama mağazasında 450tl. netten yenicarşım diye bir sitede 300. neden ucuz ki acaba? sizce nasıldır ordan alsam? bir de deri sandıklıymış, napcam sandığı :44:

Canım ben ve buradaki hemen bütün arkadaşlar çeyizlerini internet sitelerinden alıyoruz. Bir sorun yaşadığımızda da dikkat etmemiz gereken siteleri paylaşıyoruz diğerlerine.

Şimdi gelelim neden ucuz olduğuna; normal bir mağaza, kira bedeli, elektrik & su bedeli, eleman çalıştırma bedeli de ödediği için bu ürünlerinin fiyatlarını o oranda arttırırken, internet mağazacılığında adam ne kira ödediği, ne de eleman çalıştırdığı için bu fiyatı üründen makul ölçüde düşer ve aslında her halükarda karlı bir kazanca dönüştüreceği bir fiyata satar. Toptan mağazacılık yapan internet sitelerinde ise fiyatlar daha düşüktür.

Senin yapman gereken sadece alışveriş yaptığın sitenin kullanıcılarının ve buradaki arkadaşların daha önceki deneyimlerinin yer aldığı yorumlarına bakıp ona göre alışverişini yapmaktır.

Bunlara dikkat ettiğin müddetçe hiçbir sıkntı yaşamazsın Allahın izniyle...

Umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım :34:

Canım ben ve buradaki hemen bütün arkadaşlar çeyizlerini internet sitelerinden alıyoruz. Bir sorun yaşadığımızda da dikkat etmemiz gereken siteleri paylaşıyoruz diğerlerine.

Şimdi gelelim neden ucuz olduğuna; normal bir mağaza, kira bedeli, elektrik & su bedeli, eleman çalıştırma bedeli de ödediği için bu ürünlerinin fiyatlarını o oranda arttırırken, internet mağazacılığında adam ne kira ödediği, ne de eleman çalıştırdığı için bu fiyatı üründen makul ölçüde düşer ve aslında her halükarda karlı bir kazanca dönüştüreceği bir fiyata satar. Toptan mağazacılık yapan internet sitelerinde ise fiyatlar daha düşüktür.

Senin yapman gereken sadece alışveriş yaptığın sitenin kullanıcılarının ve buradaki arkadaşların daha önceki deneyimlerinin yer aldığı yorumlarına bakıp ona göre alışverişini yapmaktır.

Bunlara dikkat ettiğin müddetçe hiçbir sıkntı yaşamazsın Allahın izniyle...

Umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım :34:

teşekkürler canımm, almaya karar verdim. takip edicem sizi de :34:

arkadaşlar bir sorum olacak yinee

schaffer ürünlerini nasıl buluyorsunuzz? kalite ve kullanış açısından? düğün paketi gibi kampanyaları var ve özellikle tabak desenlerini beğendmm ama düdüklü tabak çanak çatal cezve hepsi bir arada. nette de şikayetler okudum ama maşallah her markaya bir şikayet yazılmış. kafam karıştı iyice. düğün paketleri mantıklı mı sizce yoksa ayrı ayrı mı alınmalııı?

kimse bir şey yazmamış, schaffer, aryıldız, korkmaz.. kafam hep karışık hep bakıyorum da bir şey almaya çekiniyorum. napsam ne alsam yaa:18:

schaffer ürünlerini nasıl buluyorsunuzz? kalite ve kullanış açısından? düğün paketi gibi kampanyaları var ve özellikle tabak desenlerini beğendmm ama düdüklü tabak çanak çatal cezve hepsi bir arada. nette de şikayetler okudum ama maşallah her markaya bir şikayet yazılmış. kafam karıştı iyice. düğün paketleri mantıklı mı sizce yoksa ayrı ayrı mı alınmalııı?[/QUOTcanım çelik ürünlerde eğer cebine uygunsa hisar,aryıldız jumbo tercih edebilirsin sana 100 yıl garanti veriyo o kadar güveniyo malına yani:32: schaferi burda yerden yere vurdular (çatal-kaşıkta) ki bencede haklılar:52: uygun olsun diyosan daha düşük fiyatta ama 50 yıl garantili nehir ürünleri var:34: he porselende zaten aşağı yukarı aynı kalitedeler tabiki kütahya ve güral porselen en iyileri olmadı karaca flan al yinede tercih senin tabi..:16:

ben de ceyllz hazırlıgı yapıyorum ben de shafer ve karaca dan uzak duruyrum bu forumdakı yorumlardan sonra. Korkmazın evlılık setını alıcam heralde

Canım merhaba, piyasadaki neredeyse bütün markalar çinden getiriliyor. Karaca, schafer, korkmaz çin ihtalatçıları aryıldız ve hisar markalarıda fabrikaları olmalarına rağmen onlarda çine dönmüşler Türkiyede üretim yapan ve uzun yıllardan beri üretim yapan tek firma Jumbo kaldı. Nereden mi biliyorum. 20 yıldır züccaciye dükkanı olan komşumuzdan.

Jumbonun pahalı olduğunu düşünüyordum. Ama araştırınca onlarında uygun fiyatlı ürünlerine rast geldim. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben hem uygun fiyatlı ürünlerinden seçtim hemde tanıştığım bir toptancıdan piayasanın çok altında aldım. İstersen özelden mesaj atabilirim.

schaffer ürünlerini nasıl buluyorsunuzz? kalite ve kullanış açısından? düğün paketi gibi kampanyaları var ve özellikle tabak desenlerini beğendmm ama düdüklü tabak çanak çatal cezve hepsi bir arada. nette de şikayetler okudum ama maşallah her markaya bir şikayet yazılmış. kafam karıştı iyice. düğün paketleri mantıklı mı sizce yoksa ayrı ayrı mı alınmalııı?

Canım biraz önce yazdım sakın schafer almayın ben mega çelik tencere takımını almıştım çeyzimin ilk parçası ve hiç araştırma yapmamıştım o zamanlar önermem uzak dur. Çeliği çok kalitesiz. Tencereler bulaşık makinesinde de elde de yıkanınca parlamıyor. 5 ayda kulpları gevşedi. Hisardan,Jumbodan,Korkmazdan,Aryıldızdan şaşma derim. Hisar müşterilerine o kadar değer veriyorki çatal kaşık takımımda yaşadığım bir sorun nedeniyle ürünün sıfırını gönderdiler. Yine de sen bilirsin.

kimse bir şey yazmamış, schaffer, aryıldız, korkmaz.. kafam hep karışık hep bakıyorum da bir şey almaya çekiniyorum. napsam ne alsam yaa:18:

paran müsaitse jumbo hisar aryıldız olabilir. hatta alman markası solingen de olabilir. ben korkmaz aldım ve korkmaz da baya iyi duruyor kullananların hepsi memnun... gittigidiyordan almıştım set halinde...uyguna gelmişti.
hepsini alamam dersen nehir marka önerilir.annem senelerdir kullanıyor ve memnun :34:

Back
X