- 2 Mart 2020
- 408
- 121
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ara kanama olabilir. yumurta catlama zamanında olyorMerhaba bugün sabah uyandim wc gittim küçük idrarimi yaptıktan sonra kirmizi bir damla gelmiş peceteyle silincede geldi hafiften ama kan pihtisi gibi adetime daha 9 gün var karnimin agrisida tuhaf internetten baktım sonuç bulamadım başına gelen varmı acaba
Ilk defa oldum böyle şaşırdım gerçektenara kanama olabilir. yumurta catlama zamanında olyor
bende evlendigimin ilk 5 ya da 6. ayı olmustu mesela su an bile var. 1 ay olmadı gittim kontrol edildi yumurta catlama kanamasıdır bir sey gorunmuyor dedi bu ay cok yogun geldı mesela su an bile devam ediyorIlk defa oldum böyle şaşırdım gerçekten
Içime dert oturdu şimdiden doktora gidene kafar rahat etmembende evlendigimin ilk 5 ya da 6. ayı olmustu mesela su an bile var. 1 ay olmadı gittim kontrol edildi yumurta catlama kanamasıdır bir sey gorunmuyor dedi bu ay cok yogun geldı mesela su an bile devam ediyor
ama kanamalar tehlikeli diyor doktorlar kontrol yaptırsanız iyi olur aslında
tabıı en dogrusunu yaparsınız insallah kotu bir sey degildir korkmayın kendinizi üzmeyin ben çok üzdüm kotu çıkmadı sukur :)Içime dert oturdu şimdiden doktora gidene kafar rahat etmem
bende evlendigimin ilk 5 ya da 6. ayı olmustu mesela su an bile var. 1 ay olmadı gittim kontrol edildi yumurta catlama kanamasıdır bir sey gorunmuyor dedi bu ay cok yogun geldı mesela su an bile devam ediyor
ama kanamalar tehlikeli diyor doktorlar kontrol yaptırsanız iyi olur aslındaer
Adet gibi sökülmeye başladım erken oldum orası ayrı tabitabıı en dogrusunu yaparsınız insallah kotu bir sey degildir korkmayın kendinizi üzmeyin ben çok üzdüm kotu çıkmadı sukur :)
hep kısa dıyorlar muayene icinMerhaba bende fitil kullanımı sonrası kanama yaptı.az az geliyor.hala geçmedi.dr.gitim.altan muayene etti.10sn sürdü.ilk defa muayene oluyorum.bu kadar kısa sürermi.ultrasonla bakmadı.alttan.yine fiitl verdi
ara ara mı kanama oluoyrdu tam olarak cok mu gelıyordu leke seklindemi ne sekilde oluoyrdu?Polip varsa o da ara kanama yapıyor. Kendimden biliyorum. Aldırdım kurtuldum.
Leke şeklinde kanama oluyordu. Genellikle adet bittikten 5 ya da 10 gün sonra oluyordu. Birkaç gün devam ediyordu.ara ara mı kanama oluoyrdu tam olarak cok mu gelıyordu leke seklindemi ne sekilde oluoyrdu?
Yani baya kısa sürmüş ben gittiğim zaman bu kadar kısa sürmüyor yumurtaliklari kontrol ediyor çünkü doktor seçimi önemli ilgi bekliyor insanMerhaba bende fitil kullanımı sonrası kanama yaptı.az az geliyor.hala geçmedi.dr.gitim.altan muayene etti.10sn sürdü.ilk defa muayene oluyorum.bu kadar kısa sürermi.ultrasonla bakmadı.alttan.yine fiitl verdi
Polikistik överim adetlenmisim zaten 1 ayda 2 kere oldum sınır stresten üzüntüdenara ara mı kanama oluoyrdu tam olarak cok mu gelıyordu leke seklindemi ne sekilde oluoyrdu?
Coraspin ve matofin kullanıyorum bide folactive kullanıyorumKullandıgınız ilaclara bağlı olarak ara kanama olmuş olabilir.
Ağrı kesiciler de yapabiliyor. Ama bi doktora görünün
Dış gebelik yaşıyo olabilir misiniz acabaMerhaba bugün sabah uyandim wc gittim küçük idrarimi yaptıktan sonra kirmizi bir damla gelmiş peceteyle silincede geldi hafiften ama kan pihtisi gibi adetime daha 9 gün var karnimin agrisida tuhaf internetten baktım sonuç bulamadım başına gelen varmı acaba