Yardim adet dışı kanama

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
27
Merhaba bugün sabah uyandim wc gittim küçük idrarimi yaptıktan sonra kirmizi bir damla gelmiş peceteyle silincede geldi hafiften ama kan pihtisi gibi adetime daha 9 gün var karnimin agrisida tuhaf internetten baktım sonuç bulamadım başına gelen varmı acaba

Merhaba bugün sabah uyandim wc gittim küçük idrarimi yaptıktan sonra kirmizi bir damla gelmiş peceteyle silincede geldi hafiften ama kan pihtisi gibi adetime daha 9 gün var karnimin agrisida tuhaf internetten baktım sonuç bulamadım başına gelen varmı acaba
ara kanama olabilir. yumurta catlama zamanında olyor

Ilk defa oldum böyle şaşırdım gerçekten
bende evlendigimin ilk 5 ya da 6. ayı olmustu mesela su an bile var. 1 ay olmadı gittim kontrol edildi yumurta catlama kanamasıdır bir sey gorunmuyor dedi bu ay cok yogun geldı mesela su an bile devam ediyor
ama kanamalar tehlikeli diyor doktorlar kontrol yaptırsanız iyi olur aslında

Nisanda gidicem doktora inşallah kötü birsey demez bende evleneli 1 buçuk sene oldu ilk defa böyle oldu pkoluyum zaten

bende evlendigimin ilk 5 ya da 6. ayı olmustu mesela su an bile var. 1 ay olmadı gittim kontrol edildi yumurta catlama kanamasıdır bir sey gorunmuyor dedi bu ay cok yogun geldı mesela su an bile devam ediyor
ama kanamalar tehlikeli diyor doktorlar kontrol yaptırsanız iyi olur aslında
Içime dert oturdu şimdiden doktora gidene kafar rahat etmem

ama kanamalar tehlikeli diyor doktorlar kontrol yaptırsanız iyi olur aslındaer

Merhaba bende fitil kullanımı sonrası kanama yaptı.az az geliyor.hala geçmedi.dr.gitim.altan muayene etti.10sn sürdü.ilk defa muayene oluyorum.bu kadar kısa sürermi.ultrasonla bakmadı.alttan.yine fiitl verdi

Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız ve aksattıysanız ara kanama olur, bunun dışında bir şeyse doktora görünseniz iyi olur

Kullandıgınız ilaclara bağlı olarak ara kanama olmuş olabilir.
Ağrı kesiciler de yapabiliyor. Ama bi doktora görünün

Merhaba bende fitil kullanımı sonrası kanama yaptı.az az geliyor.hala geçmedi.dr.gitim.altan muayene etti.10sn sürdü.ilk defa muayene oluyorum.bu kadar kısa sürermi.ultrasonla bakmadı.alttan.yine fiitl verdi
Yani baya kısa sürmüş ben gittiğim zaman bu kadar kısa sürmüyor yumurtaliklari kontrol ediyor çünkü doktor seçimi önemli ilgi bekliyor insan

Dış gebelik yaşıyo olabilir misiniz acaba

X