Merhaba kızlar uzun oldu lütfen kusura bakmayın. 23 kasımda adetim bitti bittiği gün temizlendim ve bir ilişki yaşadık erkek arkadaşımla. Korunduk ama arada korunmadığımız anlarda oldu. İçime boşalma durumu olmadı ve ilişkiden 15 saat kadar sonra ertesi gün hapı içtim ne olur ne olmaz diyerek. Takıntı yaptım çünkü. Ertesi gün hapını içtikten 5 gün sonra yani cuma günü 29 kasımda lekelenme şeklinde başlayıp regle dönen 4 gün süren bir kanamam oldu regl şeklinde ve bugün bitti. Yani bir hafta arayla 2 kez regl oldum gibi denebilir. Bilgisi olan yardım edebilecek birileri var mıdır kanamam olunca çok korktum bu ilişkiden gebelik ihtimali olur mu kafayı yiyeceğim. Umarım yargılamadan cevap verebilirsiniz çünkü düşünmekten dünyayı kendime dar ettim zaten.lütfen yardımcı olur musunuz ne zaman gebelik testi yapmalıyım sonucun net olmasını öğrenmek için
Umarim degilsinizdir sizin adiniza üzüldümMerhaba kızlar uzun oldu lütfen kusura bakmayın. 23 kasımda adetim bitti bittiği gün temizlendim ve bir ilişki yaşadık erkek arkadaşımla. Korunduk ama arada korunmadığımız anlarda oldu. İçime boşalma durumu olmadı ve ilişkiden 15 saat kadar sonra ertesi gün hapı içtim ne olur ne olmaz diyerek. Takıntı yaptım çünkü. Ertesi gün hapını içtikten 5 gün sonra yani cuma günü 29 kasımda lekelenme şeklinde başlayıp regle dönen 4 gün süren bir kanamam oldu regl şeklinde ve bugün bitti. Yani bir hafta arayla 2 kez regl oldum gibi denebilir. Bilgisi olan yardım edebilecek birileri var mıdır kanamam olunca çok korktum bu ilişkiden gebelik ihtimali olur mu kafayı yiyeceğim. Umarım yargılamadan cevap verebilirsiniz çünkü düşünmekten dünyayı kendime dar ettim zaten.lütfen yardımcı olur musunuz ne zaman gebelik testi yapmalıyım sonucun net olmasını öğrenmek için
Hamile kalma ihtimaliniz var ne kadar icinize bosalmasa da menide de sperm bulunduğu için düşük ihtimal de olsa varUmarim degilsinizdir sizin adiniza üzüldüm
Fakat 1 hafta bekleeyin ve kan tahlili verin kesin sonucu orda öğrenebilirsiniz
Aslında içmek zararlı biliyorum ama ertesi gün hapı kullandım ama ihtimal var mı dersinizUmarim degilsinizdir sizin adiniza üzüldüm
Fakat 1 hafta bekleeyin ve kan tahlili verin kesin sonucu orda öğrenebilirsiniz
Olma ihtimali her zaman var çünkü insanlar sprialla bile kalabiliyor ama şöyle bisey var bu ilaç hormon dengesini bozan bi ilac ondan da oluyor olabilir siz yine de strese girmeyin girdikçe daha da kötü olursunuzAslında içmek zararlı biliyorum ama ertesi gün hapı kullandım ama ihtimal var mı dersiniz
Ay o kadar stres oluyorum ki canım anlatamam ne çalışabiliyorum ne günlük hayatıma devam edebiliyorum. İhtimali düşünüp duruyorum kesin sonucu bir an önce öğrenmek istiyorum normal hayatıma dönebilmek içinOlma ihtimali her zaman var çünkü insanlar sprialla bile kalabiliyor ama şöyle bisey var bu ilaç hormon dengesini bozan bi ilac ondan da oluyor olabilir siz yine de strese girmeyin girdikçe daha da kötü olursunuz
Kendinizi strese soktukça regliniz hiç gelmez ve unutmayiniz ki evrene hangi enerjiyi verirseniz o enerji size döner kötü düşünürseniz kötü olur kısacası icinizi ferah tutun bidahaki sefere de tam tedbirinizi alin ama dediğim gibi ilactan kaynaklı olabilirAy o kadar stres oluyorum ki canım anlatamam ne çalışabiliyorum ne günlük hayatıma devam edebiliyorum. İhtimali düşünüp duruyorum kesin sonucu bir an önce öğrenmek istiyorum normal hayatıma dönebilmek için
Aslında yazdığım gibi yeni adet olmuştum daha bir hafta falan oluyor. Yine bir hafta arayla regl gibi birşey oldum. Regl günüm de karıştı ne zaman regl olacağım onu da bilmiyorumKendinizi strese soktukça regliniz hiç gelmez ve unutmayiniz ki evrene hangi enerjiyi verirseniz o enerji size döner kötü düşünürseniz kötü olur kısacası icinizi ferah tutun bidahaki sefere de tam tedbirinizi alin ama dediğim gibi ilactan kaynaklı olabilir
O zaman 1 hafta daha bekleyip kan testi yaptırmanız en kesin çözümAslında yazdığım gibi yeni adet olmuştum daha bir hafta falan oluyor. Yine bir hafta arayla regl gibi birşey oldum. Regl günüm de karıştı ne zaman regl olacağım onu da bilmiyorum
1 hafta sonraki kan tahlilinde net çıkar mı sizce yoksa adet gecikmesi mi beklemeliyimO zaman 1 hafta daha bekleyip kan testi yaptırmanız en kesin çözüm
Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaBu arada sabırla verdiğiniz yanıtlar için o kadar teşekkür ederim ki çok kibarsınız…
Her ihtimale karşı kan verin bence Allah korusun eğer öyle bisey olursa en azindan erkenden çaresine bakarsiniz1 hafta sonraki kan tahlilinde net çıkar mı sizce yoksa adet gecikmesi mi beklemeliyim
Bir hafta nasıl geçecek şimdi ahNe demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Her ihtimale karşı kan verin bence Allah korusun eğer öyle bisey olursa en azindan erkenden çaresine bakarsiniz
Psikolojikmen de çok düşünmeyin etkilenip istem dışı hamile gibi hissedebilirsiniz ama tahminimce ilaçtan kaynaklıdir ve ilacı ilk kez mi kullandinizNe demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Her ihtimale karşı kan verin bence Allah korusun eğer öyle bisey olursa en azindan erkenden çaresine bakarsiniz
İlacım etkısıyle olur bazen gec adet görursun bazen erkende olur gebelik durumu olcagını düşünmüyorum ama yinede ılıskıden 14gun sonra tekbırı al test yapAslında yazdığım gibi yeni adet olmuştum daha bir hafta falan oluyor. Yine bir hafta arayla regl gibi birşey oldum. Regl günüm de karıştı ne zaman regl olacağım onu da bilmiyorum
İki haftada iki kere gibi adet oldum korktum çok panikledim acaba bir durum mu var diye çok sinirlerim bozuldu inanın ki bir ihtimal olabilir mi acaba diye düşünmekten deli olacağımİlacım etkısıyle olur bazen gec adet görursun bazen erkende olur gebelik durumu olcagını düşünmüyorum ama yinede ılıskıden 14gun sonra tekbırı al test yap
Stresden ıkıncı kez adet olman kafaya takarsan 3de gelır korkma cok cok dusuk ihtimal bu bak dedıgım gıbı de olcak tahmın ettıgın sey asla olmıcak ama yine de tekbir elden bırakmıyoruz dediğim gibiİki haftada iki kere gibi adet oldum korktum çok panikledim acaba bir durum mu var diye çok sinirlerim bozuldu inanın ki bir ihtimal olabilir mi acaba diye düşünmekten deli olacağım