Yardım 6 haftalık gebelikte bebek görünmüyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Msssk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Msssk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
141
52
28
30
Ultrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor

Ultrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
Daha erken. Benim 6+4te bebek yoktu, 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı görüldü

Benimki de 20 mm de görünmüştü. Biraz daha bekleyin inşallah görürsünüz..

Bana dış gebelik dedi keseyi bile göremedi bir hastane ertesi gün başka hastaneye gittim kabak gibi görünüyordu kesemiz
Tek hastaneyle kalmayın böyle durumlarda

Benim 6+1 ' de bebiş görünmedi. Doktorum vajinal ultrason ile bakalım dedi, o zaman bile zor gördük. En son 9+4' te gittim ve bebiş çok net göründü. İçinize dert yapmayın Gerekirse başka doktora da gidin mutlaka

Bana dış gebelik dedi keseyi bile göremedi bir hastane ertesi gün başka hastaneye gittim kabak gibi görünüyordu kesemiz
Tek hastaneyle kalmayın böyle durumlarda
Kaç haftalıktı siz gördüğünüzde

22 mm kadar bekleyip hala gorunmezse kesin bos gebelik dio doktorlar. Sizin icin daha erken korkmayin insallah gorursunz bebeginizi

Benimde 17 mm gözükmedi canım, son adet 14 aralık sonucun ne oldu, çok üzülüyorum

Merhabalar kontrole gittiniz mi acaba benim de geçen hafta 7 mmydi görünmedi bebek pazartesi günü tekrar gidicem ama çok stresliyim
Göründü canım stres yapmaa hatta haftaya bidaha gel kapl atışını duyalim dedi doktor ben dün gittim duyarim sandim ama duymadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…