Daha erken. Benim 6+4te bebek yoktu, 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı görüldüUltrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
Benimki de 20 mm de görünmüştü. Biraz daha bekleyin inşallah görürsünüz..Ultrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
İnşallah teşekkür ederimBenimki de 20 mm de görünmüştü. Biraz daha bekleyin inşallah görürsünüz..
Tam 6 da gittim 2 hafta sonra tekrar çağırdıDaha erken. Benim 6+4te bebek yoktu, 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı görüldü
8. Haftada göründü benimki. Hatta zor bela gördü.Ultrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
Benim 6+1 ' de bebiş görünmedi. Doktorum vajinal ultrason ile bakalım dedi, o zaman bile zor gördük. En son 9+4' te gittim ve bebiş çok net göründü. İçinize dert yapmayınUltrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
Kaç haftalıktı siz gördüğünüzdeBana dış gebelik dedi keseyi bile göremedi bir hastane ertesi gün başka hastaneye gittim kabak gibi görünüyordu kesemiz
Tek hastaneyle kalmayın böyle durumlarda
Kese içindi benim olayım 5+5 diKaç haftalıktı siz gördüğünüzde
22 mm kadar bekleyip hala gorunmezse kesin bos gebelik dio doktorlar. Sizin icin daha erken korkmayin insallah gorursunz bebeginiziUltrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
Yolk sac da mı gözükmedi acaba?Ultrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
Sac ne oluyor ben bugun gittim 6+1 dedi doktor kese 7 mm bebek daha gorunmediYolk sac da mı gözükmedi acaba?
Benimde 17 mm gözükmedi canım, son adet 14 aralık sonucun ne oldu, çok üzülüyorumUltrasonda 17 mm kese var bebek görünmüyor 6 hafta tam boş gebelik olabilir dedi doktor böyle bişey yaşayan varmı içim içimi yiyor
Merhabalar kontrole gittiniz mi acaba benim de geçen hafta 7 mmydi görünmedi bebek pazartesi günü tekrar gidicem ama çok stresliyimSac ne oluyor ben bugun gittim 6+1 dedi doktor kese 7 mm bebek daha gorunmedi
Göründü canım stres yapmaa hatta haftaya bidaha gel kapl atışını duyalim dedi doktor ben dün gittim duyarim sandim ama duymadikMerhabalar kontrole gittiniz mi acaba benim de geçen hafta 7 mmydi görünmedi bebek pazartesi günü tekrar gidicem ama çok stresliyim
Bende gördüm yarım yamalakta bi kalp atışı duydumBenimde 17 mm gözükmedi canım, son adet 14 aralık sonucun ne oldu, çok üzülüyorum
Benim son adet tarihim 27 kasım 1 hafta sonra göründü bebek ama alttan muayene oldumBenimde 17 mm gözükmedi canım, son adet 14 aralık sonucun ne oldu, çok üzülüyorum
Peki beta değeriniz nasildi iyi yükseliyor muydu8. Haftada göründü benimki. Hatta zor bela gördü.az daha sabredin görünür inşallah.
Ya peki beta naiz nasil yükseliyordu benimde şuan aynı durumdaBana dış gebelik dedi keseyi bile göremedi bir hastane ertesi gün başka hastaneye gittim kabak gibi görünüyordu kesemiz
Tek hastaneyle kalmayın böyle durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?