Yardım! 6+5 haftalık hamilerim ama bebegimin kalp atışı yokmuş :(

kocasininsultani

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
118
1
66
İstanbul
Çok mutsuzum :( dün doktora gittim. Hersey normal , bebek var kese var ama kalp atışı yok dedi doktor. Trans vajinal ultrasonla bakıldı. Kardiak renk dolumu sağlanamadı yazıyor. Kalbi oluşmamış. Ama CRL 8 mm olup 6+5 hafta embriyo ile uyumludur yazıyor raporda. Böyle birşey yaşayan varmı? Yani acaba kalp sonradan oluşabilir mı ?

Son düzenleme:
Çok mutsuzum :( dün doktora gittim. Hersey normal , bebek var kese var ama kalp atışı yok dedi doktor. Trans vajinal ultrasonla bakıldı. Kardiak renk dolumu sağlanamadı yazıyor. Kalbi oluşmamış. Ama CRL 8 mm olup 6+5 hafta embriyo ile uyumludur yazıyor raporda. Böyle birşey yaşayan varmı? Yani acaba kalp sonradan oluşabilir mı ?

Cnm genelde 9.cu haftaya kadar bekliyo doktorlar...telaş yapma bence

Canimsin. Hersey normal ama kalp atisi yok bu yuzden de canlanmamis bebek yani ölü diyorlar. 3 ayri doktor bunu soyledi. Ben kendi rizamla 1 hafta beklemeyi onerdim bi sakincasi yok ama umitsiz dediler:( ilk gebeligim :(

üzülme arkadaşım dikkat et kendine bende 9. Haftaya kadar beklendiğini duymuştum başka bi doktorla görüşsen nasıl olur acaba içinde şüphe kalmasın canım ben olsam başka bi doktora görünürdüm ama ben şimdiye kadar hamile bile kalamadım:(

Canimsin. Hersey normal ama kalp atisi yok bu yuzden de canlanmamis bebek yani ölü diyorlar. 3 ayri doktor bunu soyledi. Ben kendi rizamla 1 hafta beklemeyi onerdim bi sakincasi yok ama umitsiz dediler:( ilk gebeligim :(

Peki hamilelik belirtilerin ne durumda canim? Yani goguslerin hala siskin mi, kasik agrin var mi yada kasiklarin siskin mi, mide bulantisi falan?

üzülme arkadaşım dikkat et kendine bende 9. Haftaya kadar beklendiğini duymuştum başka bi doktorla görüşsen nasıl olur acaba içinde şüphe kalmasın canım ben olsam başka bi doktora görünürdüm ama ben şimdiye kadar hamile bile kalamadım:(

Ya sen canini sikma nolur :( muhakkak bir zamani var herseyin..

Cuma gunu zeynep kamile gidicrm son care :(

Merhaba arkadaşlar;
6 haftalık hamileyim son adet tarihime göre (06-11-2011)doktora gittim keseyi gördü ama bebegi göremedi kesem 30 mm ve kesenin içerisinde küçük bir nokta var doktorum bebek gelişmemiş kürtajla almamız gerekiyor dedi ve ilk gebeliğim çok kötü oldum tam kürtaja alıyolardı son bir ulturoson çekildim oradaki dr. 1 hafta daha bekle dedi benim doktorum en geç pazartesi gününe kadar bekleyebiliriz gelişmemişse kürtajla alıcaz dediler çok üzgünüm böyle bir sorun yaşayan varmı benim gibi yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşk:(

kızlar içinizi karartmak istemem ama bende geçen yıl benzer bir durum yaşadım kalp atımı alınamadı 6. haftada lekelenmem olmuştu hep bekledik tabi belirtilerim yavaş yavaş azalmaya başladı yattım dinlendim 9. haftada kanama başladı ve missed abortus yani gerçekleşmeyen düşük hemen kürtaja aldılar sonra patolaji falan 6. haftada bebek ölmüş yani kalp atımı durmuş :(yinede ümitli olmak lazım yani ben 3 hafta öyle beklemişim :(

Benimde şuan beklemekten başka çarem yok 7+5 günlük hamileyim pazartesi 8. Haftam dolmuş oluyo belki geç döllenme olmuştur diye ümidim var allah yar ve yardımcımız olsun.

Back