Çok sağol canım :)İltihabın tekrar oluşmaması için orayı temiz tut. Kıl veya yağ yönünden temiz olsun o zaman tekrarlamayabilir geçmiş olsun :)
Canim ben iltihabini aldırmaya gittiğimde doktor tekrarlayabilir dedi. Bende çok korkuyorum ameliyattan ama tek seferde olup kurtulmak en iyisikızlar bende de bu rahatsızlık var fakat ameliyat olmadım kendiliğinden geçme gibi bir ihtimal hiç mi yok ?
utanmak ayrı bir dert korkusu ayrı bir dertCanim ben iltihabini aldırmaya gittiğimde doktor tekrarlayabilir dedi. Bende çok korkuyorum ameliyattan ama tek seferde olup kurtulmak en iyisi
Su an durumun nasıl peki hiç gitmedin mi doktorautanmak ayrı bir dert korkusu ayrı bir dertteşekkürler
hiç gitmedim ağrı felan yok ama hafif bir şişlik var .ileride ağrıycağını söylediler.umarım kendiliğinden geçerSu an durumun nasıl peki hiç gitmedin mi doktora
hiç ağrımasını bekleme. belki bi tek antibiyotikle geçebilecek boyuttadırhiç gitmedim ağrı felan yok ama hafif bir şişlik var .ileride ağrıycağını söylediler.umarım kendiliğinden geçer
başlangıç evresinde antibiyotikle geçebiliyormu ?hiç ağrımasını bekleme. belki bi tek antibiyotikle geçebilecek boyuttadır
net bilmiyorum araştırdığımda bazıları öyle şeyler yazmıştı. İnşallah seninki de öyledirbaşlangıç evresinde antibiyotikle geçebiliyormu ?
ben bi kaç yıl önce oldum kıl dönmesi ameliyatı.hemde öncesinde bi kaç yıl cektikten sonra oldum yani kendiliğinden gecmiyor maleseff.içeriden o kıl cıkamayıp içeriye dogru büyüyor.en kesin cözüm ameliyatArkadaşlar kuyruk sokumumda kil donmesi vardı. 5 gün önce iltihabini aldirdim. 2 tane antibiyotik verdi. Ama haziranda sınavım olacağı için 3 ay sonra ameliyat olacağım. Sizce iltihabı o zamana kadar yine oluşur mu?
hangi hastanede oldun ameliyatı. bir de yorumlarda okuyorum ameliyattan sonrası çok zor falan yazıyolar ben de ister istemez korkuyorum. senin ki nasıl geçtiben bi kaç yıl önce oldum kıl dönmesi ameliyatı.hemde öncesinde bi kaç yıl cektikten sonra oldum yani kendiliğinden gecmiyor maleseff.içeriden o kıl cıkamayıp içeriye dogru büyüyor.en kesin cözüm ameliyat
inşallah . teşekkür ederim . bakıcam artık bi çaresine sen de durum nasılnet bilmiyorum araştırdığımda bazıları öyle şeyler yazmıştı. İnşallah seninki de öyledir
Benim ki bayağı büyümüştü. Artık ağrısından duramıyodum. Geceleri uyuyamaz hale gelmiştim. Allah'a şükür şimdi iyiyim. Ameliyatı bekliyorum :)inşallah . teşekkür ederim . bakıcam artık bi çaresine sen de durum nasıl
ben ıspartada oldum.benim cok sıkıntılı olmadı bi kaç gün hastanede yattım sonrasında pansumanlara gittim geldim.benden sonra ablamda oldu(genetikmiş) o biraz daha kilolu oldugu için dikişi acıldı iltihabı devam etti ikinci kez ameliyat oldu ama suan ikimizde iyiyiz rahatız.o günün acılarını hatırlıyorumda kötü gercekten.allahtan tekrarlamadı bidahahangi hastanede oldun ameliyatı. bir de yorumlarda okuyorum ameliyattan sonrası çok zor falan yazıyolar ben de ister istemez korkuyorum. senin ki nasıl geçti
İnşallah bi daha tekrarlamaz. Darısı benim başıma, geçseydi bi hayırlısıyla :)ben ıspartada oldum.benim cok sıkıntılı olmadı bi kaç gün hastanede yattım sonrasında pansumanlara gittim geldim.benden sonra ablamda oldu(genetikmiş) o biraz daha kilolu oldugu için dikişi acıldı iltihabı devam etti ikinci kez ameliyat oldu ama suan ikimizde iyiyiz rahatız.o günün acılarını hatırlıyorumda kötü gercekten.allahtan tekrarlamadı bidaha
hayırlısıyla kurtulursun İnşallah.Benim ki bayağı büyümüştü. Artık ağrısından duramıyodum. Geceleri uyuyamaz hale gelmiştim. Allah'a şükür şimdi iyiyim. Ameliyatı bekliyorum :)
İnşallah sen de aynı şekildehayırlısıyla kurtulursun İnşallah.