yardıım (kıl dönmesi)

derin234

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
27
11
Arkadaşlar kuyruk sokumumda kil donmesi vardı. 5 gün önce iltihabini aldirdim. 2 tane antibiyotik verdi. Ama haziranda sınavım olacağı için 3 ay sonra ameliyat olacağım. Sizce iltihabı o zamana kadar yine oluşur mu?

İltihabın tekrar oluşmaması için orayı temiz tut. Kıl veya yağ yönünden temiz olsun o zaman tekrarlamayabilir geçmiş olsun :)

kızlar bende de bu rahatsızlık var fakat ameliyat olmadım kendiliğinden geçme gibi bir ihtimal hiç mi yok ?

Canim ben iltihabini aldırmaya gittiğimde doktor tekrarlayabilir dedi. Bende çok korkuyorum ameliyattan ama tek seferde olup kurtulmak en iyisi
utanmak ayrı bir dert korkusu ayrı bir dert teşekkürler

ben bi kaç yıl önce oldum kıl dönmesi ameliyatı.hemde öncesinde bi kaç yıl cektikten sonra oldum yani kendiliğinden gecmiyor maleseff.içeriden o kıl cıkamayıp içeriye dogru büyüyor.en kesin cözüm ameliyat

hangi hastanede oldun ameliyatı. bir de yorumlarda okuyorum ameliyattan sonrası çok zor falan yazıyolar ben de ister istemez korkuyorum. senin ki nasıl geçti

hangi hastanede oldun ameliyatı. bir de yorumlarda okuyorum ameliyattan sonrası çok zor falan yazıyolar ben de ister istemez korkuyorum. senin ki nasıl geçti
ben ıspartada oldum.benim cok sıkıntılı olmadı bi kaç gün hastanede yattım sonrasında pansumanlara gittim geldim.benden sonra ablamda oldu(genetikmiş) o biraz daha kilolu oldugu için dikişi acıldı iltihabı devam etti ikinci kez ameliyat oldu ama suan ikimizde iyiyiz rahatız.o günün acılarını hatırlıyorumda kötü gercekten.allahtan tekrarlamadı bidaha

İnşallah bi daha tekrarlamaz. Darısı benim başıma, geçseydi bi hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…