- 30 Haziran 2022
- 3
- -5
- 25
-
- Konu Sahibi _bayandedektif
Aldatılan bir kadın olarak parantez içinde çok minnoş cümleleriniz var. Bana geçmedi üzgünüm, fake kokuyorEşimle 7 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var şüphelendiğimden baya bi araştırıp güvenilir bir dedektiflik bürosuyla anlaştım elimde hiçbir hak talep edemeyecek şekilde boşanabileceğimiz videolar görüntüler var ama ben ailemden ve çcocuktan dolayı boşansam mı sineye mi çeksem bilmiyorum baba evine donmek çevre baskısı bilmiyorum sizce yardım edin kendi karakterime sığdıramıyorum boşanamıyorum korkuyorum da (bu arada başına bu tarz olay gelenler şüphelenenler varsa hiç durmasın biyerle anlaşsın derim ama dolandırıcı da çok dikkatli olun sizi seviyorum fikrilerinizi bekliyorum kızlar
Sonunda sineye çekecekseniz ne diye dedektif flan onca zahmete girdiniz?Eşim avukat ve görücü üsülü falan değil severek evlendim insan boyle söylediği şeyleri düşünüyor ya şu ne yapmış çok ayıp kaç yaşında adam çocuğu çoluğu var der dışardan duysa boyle elimdekileri göstersem ne diycek açıklama yapıcak mı yoksa öğrendin bitirelim der mi kaybetmeye de korkuyorum seviyorum
Eşimle 7 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var şüphelendiğimden baya bi araştırıp güvenilir bir dedektiflik bürosuyla anlaştım elimde hiçbir hak talep edemeyecek şekilde boşanabileceğimiz videolar görüntüler var ama ben ailemden ve çcocuktan dolayı boşansam mı sineye mi çeksem bilmiyorum baba evine donmek çevre baskısı bilmiyorum sizce yardım edin kendi karakterime sığdıramıyorum boşanamıyorum korkuyorum da (bu arada başına bu tarz olay gelenler şüphelenenler varsa hiç durmasın biyerle anlaşsın derim ama dolandırıcı da çok dikkatli olun sizi seviyorum fikrilerinizi bekliyorum kızlar
Özelden yazıp dedektifi sorsak kendi telefonunu verecek gibi hissettimkonunuz ya da siz fake. 22 yasindasiniz 7 senelik evlisiniz
Eşimle 7 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var şüphelendiğimden baya bi araştırıp güvenilir bir dedektiflik bürosuyla anlaştım
Bizi niye seviyosun?Eşimle 7 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var şüphelendiğimden baya bi araştırıp güvenilir bir dedektiflik bürosuyla anlaştım elimde hiçbir hak talep edemeyecek şekilde boşanabileceğimiz videolar görüntüler var ama ben ailemden ve çcocuktan dolayı boşansam mı sineye mi çeksem bilmiyorum baba evine donmek çevre baskısı bilmiyorum sizce yardım edin kendi karakterime sığdıramıyorum boşanamıyorum korkuyorum da (bu arada başına bu tarz olay gelenler şüphelenenler varsa hiç durmasın biyerle anlaşsın derim ama dolandırıcı da çok dikkatli olun sizi seviyorum fikrilerinizi bekliyorum kızlar
Konusuna olan inancımızı pekistirmek adına sirinlik yapmak istemis kendi imkanları dahilindeBizi niye seviyosun?
Bizi niye seviyosun?
Aşk olsun sevilmeyecek insanlar mıyız biz?Konusuna olan inancımızı pekistirmek adına sirinlik yapmak istemis kendi imkanları dahilinde
Yahu Bayram değil seyran değil,eniştem beni neden öptü diye merak ediyor insan..
Cidden,neden bizi seviyorsun ?
İyide kullanmayacaksaniz delil toplamanin ne gereği var ki nasıl bir aldatma bu bir kere kaçamak mi yoksa temelli mi ona göre karar verin yuvamı bozmam kocami seviyorum derseniz bosanmayin sahip çıkınEşimle 7 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var şüphelendiğimden baya bi araştırıp güvenilir bir dedektiflik bürosuyla anlaştım elimde hiçbir hak talep edemeyecek şekilde boşanabileceğimiz videolar görüntüler var ama ben ailemden ve çcocuktan dolayı boşansam mı sineye mi çeksem bilmiyorum baba evine donmek çevre baskısı bilmiyorum sizce yardım edin kendi karakterime sığdıramıyorum boşanamıyorum korkuyorum da (bu arada başına bu tarz olay gelenler şüphelenenler varsa hiç durmasın biyerle anlaşsın derim ama dolandırıcı da çok dikkatli olun sizi seviyorum fikrilerinizi bekliyorum kızlar
Bayan dedektiften kelepir ,az kullanılmış feyk konu bacım.İyide kullanmayacaksaniz delil toplamanin ne gereği var ki nasıl bir aldatma bu bir kere kaçamak mi yoksa temelli mi ona göre karar verin yuvamı bozmam kocami seviyorum derseniz bosanmayin sahip çıkın
Ücretiniz ne kadar dedektif hanım ya da bey mi demeliyiz?Eşimle 7 yıllık evliyiz 1 tane çocuğumuz var şüphelendiğimden baya bi araştırıp güvenilir bir dedektiflik bürosuyla anlaştım elimde hiçbir hak talep edemeyecek şekilde boşanabileceğimiz videolar görüntüler var ama ben ailemden ve çcocuktan dolayı boşansam mı sineye mi çeksem bilmiyorum baba evine donmek çevre baskısı bilmiyorum sizce yardım edin kendi karakterime sığdıramıyorum boşanamıyorum korkuyorum da (bu arada başına bu tarz olay gelenler şüphelenenler varsa hiç durmasın biyerle anlaşsın derim ama dolandırıcı da çok dikkatli olun sizi seviyorum fikrilerinizi bekliyorum kızlar
Bu kadar sevilmek beni huylandırıyorAşk olsun sevilmeyecek insanlar mıyız biz?