• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardııımmm Göğüslerimle başım dertte

rabisp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
22
0
86
Ankara
Merhaba, benim 40'ım yeni çıktı. Epidural sezeryanla doğum yaptım. Sütüm 2. gün geldi. Oğlum meme ucunu almaya çok zor alıştı. Daha sonra da göğüslerimden biri yara oldu. Doktorum antibiyotik verdi 1 hafta kullandım. Yarası geçti ama hala emzirirken çok canım yanıyor. Bütün kremleri kullandım. Lansiloh, bepanthen, zeytinyağı ama hiçbiri işe yaramadı. En sonunda silikon göğüs ucu ile emzirmeye başladım. Göğüs ucumun acısı kesilince silikonu çıkarıyorum gene aynı şekilde acımaya başlıyor.
Sorun şu ki göğsümde çatlak falan yok. İçinden acıyor göğüslerim.
Ne yapmam lazım çok zor durumdayım.

analı babalı büyüsün bebeğiniz:))
bence mastit olmuşsunuz ya da oluosunuz,netten bi araştırın çok acı veren bişi..
bol bol emzirmek tek çare(dişimizi sıka sıka)
geçmiş olsun..

yani şişlik filan mı var? mastit değildir ya. mastit olsa süt azalmaz mı. benim de göğsüm tıkanmıştı antibiyotik kullanmıştım. sonra sütüm azaldı. antibiyotikli bir krem kullandım o iyi gelmişti

bence mastit değil.güğüs ucunun acısı gibi geldi bana.benimki de sürekli kanıyordu kanlı kanlı emdi kan kustu 1 hafta ege.ben o saydığın her kremi,silikon ucu denedim nafile.bana sadece portakal suyu iyi geldi.kulak ardı etme bu kadar kremi denemişsin bunu da dene canım.2 gün içinde o dayanılmaz deli acısını kesti baya baya.ondan sonra da toparlamaya başladı.

bence mastit değil.güğüs ucunun acısı gibi geldi bana.benimki de sürekli kanıyordu kanlı kanlı emdi kan kustu 1 hafta ege.ben o saydığın her kremi,silikon ucu denedim nafile.bana sadece portakal suyu iyi geldi.kulak ardı etme bu kadar kremi denemişsin bunu da dene canım.2 gün içinde o dayanılmaz deli acısını kesti baya baya.ondan sonra da toparlamaya başladı.

portakal suyu mu sürdün acıyan yere canım?

evet canım portakal suyu ama hazırlardan değil.ya da portakal dilimine birkaç çizik at ki suyu çıksın onu sür.

bence silikon göğüs ucunu bebeğin alıyosa bir müddet kullan.çıkardıktan sonra iki gün zorlanırsın hem bebeğin hem sen.sonra herşey yoluna girer.ben bir ay kullandım.şimdi ğöğüs ucumu hissetmiyorum bile

bende de oldu sağdıkça emdikçe geçti
ama çok çektim
çareyi masaj yapmakta buldum eğilerek bir tabağa sağarak

benımde basıma geldı hatta gogsumun etrafı hep yara oldu ama en etkılı yontem sureklı emzırmek aksı takdırde daha cok acı cekersınız

canım benimde göğüslerim çok kötü olmuştu,hstanede bir ilaç verdiler sürdüm ama geçmedi,bepanten de geçirmedi
en sonunda garmastan diye bir krem aldım süper bişey yumuşacık kolayca sürülüyor
onu al derim ben

Back