arkadaslar kimi bilir ben bir süredir ikiz bebek bakicisiyim. kuzenimin kizlarina bakiyorum. suan 7 ayliklar ve ben kendi yegenlerimden edindigim tecrübeye dayaranak ek gidaya baslamak istiyorum, fakat anneleri buna izin vermiyor. simdilik sadece sebze-et-tahil püreleri veriyoruz. genelliklede hazir cam kavanozda aliyor. anne sütü sadece 4 ay aldiklari icin agirlikli olarak mama ile beslemek istiyor. fakat bu sekilde de kizlar doymuyorlar ve gece-gunduz 2 saatte bir acikiyorlar. kendisiyle bunu defalarca oturup konustum hatta internetten gida tablosu falanda gösterdim ama israrla mamaya devam diyor. tamam benim isime gelir hemen mama hazirlayip doyurmak fakat benim istedigim bu degilki. ve bildigim kadariyla uzun sureli mama kullanimi cocukta sislik yapiyor dimi? kizlarin bacaklari hafif tombul diye sikayet ediyorlar bende az mama verelim dedigim zamanda istemiyorlar. yogurt, meyva püresi vs verdirmiyor daha. bide kahvalti niyetine sütlü tahilli kasik mamasi veriyoruz icine peynir,yumurta pekmez falanda katilmiyor. fikirlerinizi ögrenmek istiyorum arkadaslar bu kizlar böyle gittikce sizce ne derece saglikli olurlar?