YARDİİİM KREM KOLTUK LEKESİ

Hayatt123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
120
25
25
Kızlar 6 aylık evliyim koltuklarını krem rengi aldım siliyorum ama bazı yerlerinde yağ dökülmüşte iz kalmış gibi lekeler kalıyor çıkmıyor ve normal olarak sürekli oturduğumuz koltuk diğer koltuğa göre daha koyu gözüküyor silsemde eskisi gibi olmuyor örtü aldım ama ne yapabilirim lekeler için

Ne yaparsan yap surekli silemeyecegine gore o koltuk hep o hale gelecek uzgunum.acik renkler hep goruntu olarak hosumuza gidiyorda iste temizlemesi temiz tutmasi cokk zor oluyor.yarin bigun hele cocuk olunca lekeler dahada artiyor.koltuk kilifi yaptirmissiniz zaten koltugu arap sabunu ve bulasik deterjani karistirdigin suyla silip ortuyle kullanmaya devam edebilirsin.olmadi ilerde koltuk rengini degistirirsin dosemecide degisiklik iyidir hem

Hemen deniyorum arap sabununu silip kılıfı da geçiriyorum aynen görüntüsü harika diye aldım ama kacinciya siliyorum sayamadim biraz daha gecsinde kesinlikle ileride rengini değiştiririm eşim demişti ama işte ben dinlemedim aaaah ahhh

Goruntuye aldaniyoruz iste hep ayniyiz.neyse sikma canini yag lekesi gibi dedigin yerlere ozellikle bulasik deterjani dok azar azar.kolay gelsin.

Canm benimde koltuklarım krem rengi ve ben aspirin ile siliyorum sonra temiz su ile iyice duruluyorum sonra kuru bez ile siliyorum hiç leke kalmıyor deterjan tam çıkmadığı icin leke kalıyor

Canm benimde koltuklarım krem rengi ve ben aspirin ile siliyorum sonra temiz su ile iyice duruluyorum sonra kuru bez ile siliyorum hiç leke kalmıyor deterjan tam çıkmadığı icin leke kalıyor
Ay evet evet aslında tam olarak derdim bu deterjan doksem onunda lekesi kalıyor çok sağol ya olmadı yarın onu denerim ama bidaha beyaz krem koltuk asla

O yüzden leke kalıyor canm dediğim gibi yap hiç leke kalmaz bn olsam yine krem alırım cnku ileride sıkılınca döşetirim hemde değişiklik olur

Canim ben bir kova suya yaklaşık bir kapak döküyorum Sonra iki kova su ile başka bir bezle iki defa duruluyorum . Ama koltuk yikamacilarda Cok iyi temizliyor

Canim ben bir kova suya yaklaşık bir kapak döküyorum Sonra iki kova su ile başka bir bezle iki defa duruluyorum . Ama koltuk yikamacilarda Cok iyi temizliyor
Anladım canım benim yarın bı deniyim olmazsa yıkamada mantıklı coook teşekkür ederim

bnm çocuklarım sakız yapıştırdı siyah sşiyah onları nasıl çıukartıcagımı bilmediğimen silmek içimden gelmiyor maalesef benimde krem her hafta karar evrip vazgeçiyorum sonrası ortü işte ama ben de tertemiz olsun istiyorum o sakızı nasıl çıkarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…