Kız İsteme Yardiiim acil

dtdaisy

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
17
13
18
Merhaba kizlar:) alti senelik erkek arkadasimla bayramdan sonra sozumuz olcak ins. Gecen sene yazin annelerimiz tanismisti. Babalarimiz ilk kez taniscak isteme ve soz olcak. Uzaktan geldikleri icin hepsi ayni gun olcak. Dugun seneye yaza. Bu isin usulu hakkinda hic bir fikrim yok:/ mesela gelirken yuzukle gelcekler benim secmem gerekmyo mu yuzugu:/ bir de erkek arkadasim somestr da da nisan olur diyo. Yani bu sozden once de bi alisveris oluyo mu tektas da istemelimiyim nolur bi akil verin((((

canım oncelııkle hayırlı olsun..sankı aynı benı anlatmıssın..esımle unv de tanıstık 7 sene arkadaslıktan sonra evlendık..ben İzmirliyim o karadenızlı..geldıler soz yapmadık zaten ısteme nısan hepsı bır arada oldu..ılk gun sabah geldıler..o gun aksama dogru yuzuk almaya beraber gıttık .aılecek..dısarda yemek falan yedık..sonra yuzuklerı aldık oyle carsıdan bır ıkı alısverıs sonra geldık.ama nısan kıyafetımı daha onceden ablamla almıstım ben..zaman kısıtlaması oldugu ıcın..evde yaptık ama yıne de şık bırsey alıyorsun tabı kı..bız eve geldıgımızde esımle erkek kardesım cıcek yaptırmaya gıttıler..aksam yemegınden sonra benım sulalem geldı bıze ısteme oldu..
sonraaa ertesı gun sulale toplandı bızım eve..nısan aksamı esımın ablası yengesı abısı de geldı sehır dısından..o gun de evde nısan yaptık yuzuklerı taktık.. baya kalabalıktı ama ..sulale komsular vs:) ertesı sabah onlar hepbırlıkte gıttıler
ben tektas vs hıcbırsey ıstemedım..ama sımdı bu adet gıbı oldu canım tektas falan..kızlar onsuz evlenmez oldu..o sana kalmıs..zaten evlendıkten sonra durum musaıt olursa alır da alır:) eksıksız anlattım bak haaa:)) umarım yardımı olur..

Cok saolun :) sonumuz da sizin gbi olur ins:) anlattiklariniz yol gosterici oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…