Yardıııımmmmmmm :(

_Anastasia_

NaMüTeNaHi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
71
0
6
Hatay
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var.... 10 Kasımda kına gecem 14 kasımda düğünüm var ve adetim o zamanlara denk geliyor... stresten gecikme ihtimali var ama şimdiden sancıda var gibi ne yapmam gerek kafama takmaktan uykularım kaçar olduuuuu :18:

Geciktirici hap kullanabilirsiniz, ben kendim daha önce tatile giderken denk gelmişti kullanmıştım, bıraktığım gibi adet oldum.Hiç bir yan etkisini de görmedim.Ama bu sizde herhangi bir yan etki yapmayacağı anlamına gelmiyor.O yüzden bence önce doktorunuza danışın.O size uygun kullanım miktarını ve zamanını belirleyecektir.Şimdiden mutluluklar.

Canım sakın geciktici gibi şeyler kullanma ödem şişlik sinirlilik yapıyor ben tatile giderken kullandım burnumdan geldi arkadaşım kullandı tüylendi yan etkileri çok

Ben de tatilime denk geldiği için 2 sene arayla 2 kez kullanmıştım. İlacı kullandığın süre içerisinde daha çabuk geliyor kıllar, dolayısıyla buna karşı tedbirini alarak gidersen bu da sorun olmaz. Bunun dışında hiçbir yan etkisi olmadı, bıraktığımın ertesi günü de regl oldum. Sonuçta çok özel günler olucak diğer bütün çözümler bir şekilde seni kısıtlayacaktır. Yalnız katılıyorum bize yan etkisinin olmaması sana da olmayacağını göstermez, doktor kontrolünde olduğu sürece kesinlikle dene derim.

ol adet ne olacak canım 3 gün bekleyiverin hormonlarını bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…