- 22 Mart 2020
- 217
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi Calikusu26
-
pembeler kırmızıya dönmezde kesilirse bir test yapkızlar bu ay henüz regl olmadım. geçen ay 4 martta başlamıştı ayın 10 u gibi bitmişti. dün akşam açık kahverengi akıntı bugün ise yine açık renk pembe akıntı geldi. ve hem bacaklarım hem de belimde ağrı var. yerleşme kanaması olabilir mi ?? Normalde direkt kahveden sonra koyu renk akıntım olurdu.
dilerim döner yoksa yandıııımpembeler kırmızıya dönmezde kesilirse bir test yap
neden ki istemiyormusun bebek sahibi olmayıdilerim döner yoksa yandıııım(
bekarım çünkü. ella içmiştim şüpheli olduğu için ama bilmiyorum offfneden ki istemiyormusun bebek sahibi olmayı
bence bir dr git kn testi ver ama özele git sağlık ocağı aileni tanır nolur nolmazbekarım çünkü. ella içmiştim şüpheli olduğu için ama bilmiyorum offf(
şuan ki durumda gidemem ki ailemle birlikte yaşıyorum. evden niye çıktığımı soracaklarbence bir dr git kn testi ver ama özele git sağlık ocağı aileni tanır nolur nolmaz
eczaneye gidicem evet. 4 martta ve 16 martta kadın doğum doktoruna gitmiştim hangisinde baktı hatırlamıyorum rahmime de bakmıştı temiz bir şeyin yok demişti. o zaman hamile olsam görür müydüadet gecikince dr 1 hafta demişti gel kan testi yapalım demişti bana.ama benim adet günüme 2 gün varken daha idrar testinde çıkmıştı.sen bu durumda evden çıkamazsın ama eczaneye iki dk gidip gelebilirsin.
10 günde göremez bence.stresten böyle olmayasın.eczaneye git bir test al.için rahatlasıneczaneye gidicem evet. 4 martta ve 16 martta kadın doğum doktoruna gitmiştim hangisinde baktı hatırlamıyorum rahmime de bakmıştı temiz bir şeyin yok demişti. o zaman hamile olsam görür müydüilişkim şubatın 6 sında olmuştu
hangi test iyi peki biliyor musunuz bi de kaç gün gecikme sonrası yapayım ? biraz daha beklesem mi10 günde göremez bence.stresten böyle olmayasın.eczaneye git bir test al.için rahatlasın
benim bu ikinci gebeliğim.test markalarına hiç dikkat etmem.zaten pozitifse pozitiftir.sen çıkmışken 2/3 tane al.3 tl falan tanesi.birini hemen yap.diğerlerinide 4 günde bir tekrarla.bence hamile değilsin amahangi test iyi peki biliyor musunuz bi de kaç gün gecikme sonrası yapayım ? biraz daha beklesem mi
aa o kadar ucuz mu. çokça alayım da baribenim bu ikinci gebeliğim.test markalarına hiç dikkat etmem.zaten pozitifse pozitiftir.sen çıkmışken 2/3 tane al.3 tl falan tanesi.birini hemen yap.diğerlerinide 4 günde bir tekrarla.bence hamile değilsin ama
benim daha önce de olurdu kahverengi kanamam. ama açık pembe olmazdı. ilişki yaşadığım için şuan korkuyorum. allah korusun ya biz beceremedik çünküTest al cnm hamile olabilirsin Kahve rengi leke genelde yerlesme kanaması diye geçiyor
dilerim allah en kısa zamanda bebek haberi almanızı nasip eder.Ins degilsindr. Bende yaşadım buu durumu oncedensuanevliyim ve bebek istiyorum ins rabbm verir
Ins kuzum değilsindir.benim daha önce de olurdu kahverengi kanamam. ama açık pembe olmazdı. ilişki yaşadığım için şuan korkuyorum. allah korusun ya biz beceremedik çünkü(
Amin cnm 9 yasinda kizim var tekrardan 2ciyi istiyorum. Benm isler biraz karışık 2ci evliligim 10 ay oldu esim istemiyor ama zor kandrdm 2 ay deniyoruz gecen ay olmadı. Vazgecmeden olur ins. Daha once aldrdm cnku. Ins sende yokturdilerim allah en kısa zamanda bebek haberi almanızı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?