• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm:( doktora gitsem mi??

cileklikofret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
392
4
118
Sakarya
kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı bu kez 2 ayı buldu:( tüylenme sorunum da var ama ciddi boyutlarda değil. kilo problemim de yok. bugün adet düzensizliği ile ilgili birkaç şey okurken bu 2 belirtinin pko denen bi hastalıkta görüldüğünü öğrendim.:5::5: fazla araştırmak iyi mi değil mi artık şüphedeyim yani :(( çocuk sahibi olmayı falan da etkiliyormuş:( nişanlıyım ve bekarım kadın doğum daha içeri girdiğim bir bölüm bile değildir gitmek istemiyorum:( sizce ne kadar bekleyip bunun sıradan bir adet düzensizliği olduğuna karar vermeli ya da o doktorun yolunu tutmalıyım:(((:5:

bence hemen dr.a gitmelisin canım bende pkoluyum ve evliyim 2 senedir şimdi bebek düşünüyoruz ama 8 aydır tutmadı bir an önce önlemini al ve bir dr.a danış derim sevgiler

Tatlım bu tarz şikayetler ihmal edilmemeli,
fazla araştırdıkça insanın kafası karışıyor,
en iyisi uzman bir doktora gitmen,sana en doğru
sonucu doktor verir.ihmal etme,belkide mevsim değişikliğinden gecikme yaşıyorsun,
belki stresten.ama ihmal etmeden git lütfen..
sevgiler.

bencede hemen doktora gidin korkulacak bir yer değil ayrıca şimdi giderseniz ilerde korkulacak boyuta gelmesinden kurtulursunuz.
tüylenme sorunu bende de var ve sırf bu yüzden gebe kalamıyorum.

geçmiş olsun canım.

bende pko luyum.

23 yaşındayım ve 2005 yılında pko lu olduğumu öğrendim.

benim pko larım mm'lık çaplarda.

doktora gittim adet düzensizliği nedeniyle.

beni ultrasyona koydular(bekar olduğun için alttanmuayene yok.ve kistleri görmek için su içip çok sıkışarak ult. giriyorsun)

diane 35 ve bi tane hormon düzenliyicisi verdi doktorum.(hormon twstlerimde erkeklik hormonu yüksekti ve aşırı tüylenmem vardı)

doktorum bana sonuçları görünce;

aslaçocuğun olmayacak dedi ve dünyalar başıma yıkıldı.

başka bi doktora gittim o hemen evlenip çocuk sahibi olmam gereektiğini yoksa ileride çocuğumun olmayacağını,

başkası ölene kadar diane 35 kullanmam gerektiğini,

başkası bebek sahibi olana kadar diane 35 kullanmam gerektiğini söylediler....

kafam çok karışmıştı.hormon ilacı yüzümde güneş lekesi gibi izler bırakınca bıraktım ve o izler asla gitmiyor.(cildiyede asit tedavisi gördüm yine sonuç hüsran ve gittikçe de yüzümü sarmaya başladılar)

her ultrasyonda pko larım büyüyordu....!

5 aylık evliyim.

1 ay korundum.2. korunmayı bıraktık.

veeee hamle kalmıştım.

çok sevindim,çünkü doktorların verdiği moral bozuklukları beni çocuksuz bir yaşama ve ümitsizliğe sevk etmişti.

1 ay önce kalp durması sonucu bebeğimi 3 aylıkken kaybettim.

dr.a sorduğumda pko larla alakası var mı?hayır yok dedi.

tavsiyem önce bi doktora git.çünkü bu hastalık sinsi....!bi anda ortaya çıkabilen ve yumurtalıkları çatlatabilir.

ama Rabb'im büyük.

içini ferah tut.

kafandaki soru işaretlerinin cevap bulması için bi an önce doktora git ,bazen bişiyi çokta fazla araştırmakta iyi olmuyor, gereksiz yere moral bozukluğu yaşanıyor en iyi cevabı doktorun verecektir geçmiş olsun...

Gidin hemen jinekoloktan çekinmeyin zaten size altan muayene yapmazlar
ultrasyonla görülür eğer pko varsa
bende de vardı geçen ay ama bu ay tekrar gittim ve temizlemiş allaha şkürler olsun
erken önlem alki hemen tedavi edilebilsin :))))))

bencede hiç zaman kaybetme dr git eğer bir sorun varsa önlem alınsın yoksada kafan rahatlasın canım

haklısınız arkadaşlar gideyim de bari içim rahatlasın madem sadece ultrason çeker:( birşey çıkarsa çok üzülürüm ama.. nişanlıyken takarsam kafama evlenene kadar olmayacak da olur büyür de büyür diye korkuyorum birşeyi kötüye yorarak düşünmekte rakipsizimdir de:( offf.. takıldı şimdi.. bayramdan sonra ilk iş gideyim bari:((

Son düzenleme:
kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardı bu kez 2 ayı buldu:( tüylenme sorunum da var ama ciddi boyutlarda değil. kilo problemim de yok. bugün adet düzensizliği ile ilgili birkaç şey okurken bu 2 belirtinin pko denen bi hastalıkta görüldüğünü öğrendim.:5::5: fazla araştırmak iyi mi değil mi artık şüphedeyim yani :(( çocuk sahibi olmayı falan da etkiliyormuş:( nişanlıyım ve bekarım kadın doğum daha içeri girdiğim bir bölüm bile değildir gitmek istemiyorum:( sizce ne kadar bekleyip bunun sıradan bir adet düzensizliği olduğuna karar vermeli ya da o doktorun yolunu tutmalıyım:(((:5:

bebısım bakıre ol kadın ol olma

hastaneye gıtmen sart bendede aynı sorun war

doktor saten acıpta altından muane etmıo senı gıdıosn kanına bakıo ıdrarına bakıo kan sayımı testlerıne we prolaktın sewıyene yanı süt hormonu oluo ona bakıo en son bıde ultrasan cıhazıla karnının bıraz altında olan yumurtalıklarına bakıo

kadın doguma gıtmessen ne oldunu bılemessın ..... en azından tedbırını sımdı al kı ılerde sorun yasama.....

ayrıca hastanelerde KADIN DOGUMA GITMEK ISTEMIORSAN endokrolojıye gıt Hormonlar we guatıra bakıo

:72::72::72::72::72:

buradakı kımse sana doru bılgıyı wermes doktor dıceklerınden sona bence bıze sorrrr:82::82:

Back
X