- 23 Mayıs 2020
- 71
- 18
- 18
- 29
- Konu Sahibi isimsizzzzze
Kızlar diğer açtığım konu da anlattım herşeyi ama kısaca buraya yazayım.. adetime 1 hafta varken lekenmelerim oldu ve ben sabirsizlanip daha adetime 1 haftadan fazla varken test yaptırdım beta 2 çıktı aile hekimi de var da diyemem yokta diyemem dedi kadın doğuma yönlendirdi ve özel hastaneye randevu aldım normalde 2 Kasım'da adet olmam gerekirdi ama olmadım tabi belirtilerde arttı kasık,bel ağrısı vs. Sonra 6 Kasım'da doktora gittim doktor ultrason ile baktı bende aile hekiminin söylediğini de söyledim ama sağolsun özel hastane olmasına rağmen bir kan tahlili dahi istemedi dediği şuydu; bı ilaç yazdım 10 gün kullan eğer 10. Gün kanama gelmezse hemen kes ilaci demekki hamilesin.. ama 10. Gün kanama olursa gel test yapalım demekki hormonlarında problem vardır dedi.. şaka gibi bende öyle kal geldi gibi kalakaldım çıktım .. yani şuan hamile de olabilir misim doktorun dediğinden anladığım o ama yazdığı ilacı almadim şuan 10 gün geçmesini bekliyorum hala adet olmadım 10. Gün gidip başka hastanede test yaptıricam.. benim gibi böyle bir durumla karşılaşan var mı merak ettim?