- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
Arkadaşlar yaklaşik 4 gündür diyet yapıyorum güzelde gidiyodu ta ki bugüne kadar sabah geç kalktım oruç tutamiyodum panik atağim var onu tetikliyor o yüzden tutamıyorum yaklaşık 7 kilo vermek istiyorum ama bugün geç kalktığım için öğleni atlamak istedim tabi olmadı yediklerimi yazıyim bana yardım edin nasıl beslenmem lazım metabolizmam yavaş spor yapamıyorum o yüzden kaloriden kısmam gerekiyor
Sabah 4 kaşik yulafa yarım muz 5 çiğ badem atıp yarim bardak sütle onu yedim
Saat 10 buçuktu
2 buçukta bir sütsuz nescafe yanında 10 15 kadar leblebi avuç içi kadar kuru üzüm ve iki kuru kayısı yedim tabi saat 5 gibi cok acıktım ve oğlum tost istemişti ona tost yaparken kendime de bir tost ekmegini ikiye bölüp ince bi kaşar peyniriyle yağsız tost yedim ve çok pisman oldum
7 buçuk gibi de firinda tavuk göğsü ve ayran içtim ama şekerim düştü galiba 5 ten sonra çok mutsuzdum bana örnek menüler verebilirmisiniz diyet yapmak isteyenlerle birlikte devam edebiliriz de
Sabah 4 kaşik yulafa yarım muz 5 çiğ badem atıp yarim bardak sütle onu yedim
Saat 10 buçuktu
2 buçukta bir sütsuz nescafe yanında 10 15 kadar leblebi avuç içi kadar kuru üzüm ve iki kuru kayısı yedim tabi saat 5 gibi cok acıktım ve oğlum tost istemişti ona tost yaparken kendime de bir tost ekmegini ikiye bölüp ince bi kaşar peyniriyle yağsız tost yedim ve çok pisman oldum
7 buçuk gibi de firinda tavuk göğsü ve ayran içtim ama şekerim düştü galiba 5 ten sonra çok mutsuzdum bana örnek menüler verebilirmisiniz diyet yapmak isteyenlerle birlikte devam edebiliriz de