• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri yardımınıza çok ihtiyacım var kızlar napıcam bu saçlarla :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

saphira19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
118
0
0
İstanbul
arkadaşlar benim saçlarım kendimi bildim bileli kıvırcıktı.. ama bukleli değildi sadece sert bi kıvırcığı vardı annem hep örerdi ya da at kuyrugu ya da topuz.. bu modellerden çok sıkıldım ve 1.5 sene önce fön çektirmeye başladım erkek arkadaşımla blusmaya giderken hep kuafore ugradım hemen cekiyolardı ve çok doğal duruyodu fön ama çok yanıyodu canım... şimdi 1.5 sene sonra saçlarımın kıvırcıklığı gitti yani hala sert ama arlamıyo ypranmış oldupu belli artık uzun bi sure fön çetirmek istemiyorum ama saçımı tanımıyorum yani hep föne alıştığım için şimdi nasıl şekil versem duştan çıkınca bilmiyorum.. kuaforde mukemmel oluyo ama hep kuafore bagımlı olmak istemiyorum :( önerilerinize ççok ihtiyacım var daha parlak bakımlı bi saç istiyorum fönden yıpranmış saçlarımı düzeltmek istiyorum .. 2 ay önce kestirince kendine geldi biraz ama uzun kullanmak istiyorum şimdi omzumda napıcam nasıl şekil vericem bilmiyorum düzleştirici demeyın çünkü o daha beter kırıyor :/

benim saçlarım kıvırcık duştan çıktımmı çok hafif jöle sürüyorum çıkıyorum hiç toplamam saçımı. bunu yapamazsan küçük tokalarla şekil ver saçlarına omuzlarındaysa zaten toplanmaz...

evet canım artık jöle köpük idare edicem .. önde de perçemlerim var onu mecbur düzleştircem sanırım :/ bı de nasıl bi bakım yapabilirm acaba

Back
X