Yaranın dondurulması

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
merhaba,
3 ay önce bebeğim alınmak zorunda kalındı.sezeryan ve kürtaj oldum.20 gün önce simir testi yapıldı ve muayene sonucu yara yani kızarıklık görüldü.bunun üzerine yara dondurma işlemi yapıldı.1 ay sonra tekrar ikincisi ve tekrar bir ay sonra üçüncüsü yapılacakmış.araştırmalarım sonucunda ikinci yapılsada üçüncüsünü yaptıran pek yok gibi..doktorum korkulacak önemli bişey yok diyor.hatta sezeryandan sonra 3 ay geçti ve 4 ay daha sonra tekrra bebek çalışması yapacaksın diyor..kafam karıştı..
birde ben sezeryan olalı 3 ay oldu.rahimdeki kızarıklık sizce normal değilmi?doktorum dondurma işlemi için erkenmi davrandı sizce?dondurma işleminin maliyetide yüksek yani...acil bilgi verirseniz?

canım doktorun en iyisini biliyordur demeyi çok isterdim ama artık maalesef tıpta bile dürüstlük kalmadı para için yapmadıkları şey yok zarar verecek bişey olduğunu sanmıyorum sana ama gerek de olmayabilirdi belki.ben güvenemediğim emin olamadığım durumlarda her zaman ikinci bir doktora görünme seçeneğini değerlendiririm.
geçmiş olsun..

canım geçmiş olsun benimde yaram vardı çok büyüktü yakıldı benim ama sadece kızarıklık varsa dondurması saçma geldi bana bi kaç ay sonra başka bi doktora gittiğimde küçük bi yaran var demişti ve ilaç vermişti

Son düzenleme:
ikinci doktora gitmek şart oldu..

selamun aleykum canım evet ikinci dr şart.. çünkü kazanç sağlamak için hemen gelir kazanacakları önerileri sunuyorlar..bende aynı durumdan muzdaribim ve smear sonucunu bekliyorum..rabbim hayırlı sonuçlar çıkarır inşallah..aynı dr.a tekrar gidicem eğer ki donduralım derse devlet hastahanesine gidip oarda kontol olucam hiç olmazsa onlar bu işleri çıkarsızca yapıyor .. allah herkese bu güzel cuma günü hatırına şifa versin..

Aminnn.işallah hepimizin sıkıntıları,acıları ve dertleri yok olur..

mrb canım öncelikle gecmiş olsun... farklı dr lara görünmende yarar var.. yara dedikleride enfeksiyonel durum eşinden dolayı yani... benimde yaram var herkeste olan bişi.. yada cogunlukta diyim... dondurma işleminde bişi yok bi kac saniyelik durum... sadece özel hastanede yapmıyorlar ki. devlet hast. yapıyor... bazı yaralar inatcı oluyor ben özel hastanede yaktırdım gecmedi, dondurma işlemi gördüm yine gecmedi bende pesini bıraktım.. korkulcak durum yok dedi bi kac dr....kadın olmak zorrr

canım ben de 5 ay önce bu sorunla karşılaştım
doktorum yara var ilaç vereceğim geçmezse donduracağız dedi
şükür ki geçti hafif bir kızarıklık kalmış dedi onun için biraz daha ilaç kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…