Yaramaz kedim..

Hic kedi bakmadim. Hatta cok korkarim ben kedilerden. Ama sen oyle bi anlatmissin ki insan yavrusundan bi farki yokmus 😁 Gozumde kizim canlandi birden.😂 O da dis cikarirken bizi isiriyo 😂 Bir yerlere tirmanmaya calisiyo falan 😊
Pekte farkları yok aslında. Kedim bebekken gecenin bir yarısı beni uyandırıyordu. Kızım oldu , o da aynı şekilde 😂

İlk kedim tekir ve disiydi.Evet koltuklari perdeleri baya güzel halletmisti.Cok oyuncuydu.Yasi büyüdükçe yaramazliklari da azaldı.İkinci kedim de tekir ve dişi.Ama koltularda tek tırmık izi yok sadece bazen perdelere takılıyor .Stor perdem varken onlara birkaç kez asılmışlığı da var .Yalnız şunu farkettim .ikinci kedim de daha tecrübeliyim sanırım .Daha eve gelir gelmez tırmalama ürünlerinden aldık.Ve bebekliginden itibaren orayi tirmalamaya yonlendirdik.Ayrica sık sık tırnaklarını kesiyoruz.Boylece tırnaklarını bileyleme ihtiyacı çok fazla duymuyor galiba.Tabiki her kedinin farklı bir kişiliği var bunu da kabul etmek lazım.Ne olursa olsun hayvanlar Allah'in bizlere bir lütfu bence ...İyi ki varlar ,hayatımıza neşe ve anlam katıyorlar.

Ya bende bi kere geldigimde merdiven boyunca bembeyaz biseyin assagilara sarktigini gormustum tuvalet kagidiymis megersem banyodan assagi kadar indirmis:olamaz:Kesinlikle bende degismem kedimi çok seviyorum bana bicok sey ogretti hayatima renk katti ne kadar yaramaz olursa olsun bi 10 dk kolumda uykuya dalinca huzurlu huzurlu mirlayinca hersey geciveriyo:anne:
Hah işte bu da bir gülüşüne dünyayı değişmem sendromu ☺️

İlk kedim tekir ve disiydi.Evet koltuklari perdeleri baya güzel halletmisti.Cok oyuncuydu.Yasi büyüdükçe yaramazliklari da azaldı.İkinci kedim de tekir ve dişi.Ama koltularda tek tırmık izi yok sadece bazen perdelere takılıyor .Stor perdem varken onlara birkaç kez asılmışlığı da var .Yalnız şunu farkettim .ikinci kedim de daha tecrübeliyim sanırım .Daha eve gelir gelmez tırmalama ürünlerinden aldık.Ve bebekliginden itibaren orayi tirmalamaya yonlendirdik.Ayrica sık sık tırnaklarını kesiyoruz.Boylece tırnaklarını bileyleme ihtiyacı çok fazla duymuyor galiba.Tabiki her kedinin farklı bir kişiliği var bunu da kabul etmek lazım.Ne olursa olsun hayvanlar Allah'in bizlere bir lütfu bence ...İyi ki varlar ,hayatımıza neşe ve anlam katıyorlar.
Bende cok kucukken tirmalama minderi almistim kucuk bi evin icindeydi eve girmekten korktugu icin kesfedemedi cok simdi tirmaliyo ama cani isterse. Benimki buyuk oranda tecrubesizlik oldu kedime bakarken cok korktugum gecenin bi vakti veterineri aradigim cok zamanlar oldu. Tirnaklarjni bile kesemiyodum cani acirsa diye ama bicok seye alistik cok sukur. Kesinlikle kedim bana canlilara farkli gozle bakmayi ogretti bilinc kazandirdi. Sadece bana da degil tum aileme herseyi zamanla birlikte ogrencez insallah kizimla😊

Bende cok kucukken tirmalama minderi almistim kucuk bi evin icindeydi eve girmekten korktugu icin kesfedemedi cok simdi tirmaliyo ama cani isterse. Benimki buyuk oranda tecrubesizlik oldu kedime bakarken cok korktugum gecenin bi vakti veterineri aradigim cok zamanlar oldu. Tirnaklarjni bile kesemiyodum cani acirsa diye ama bicok seye alistik cok sukur. Kesinlikle kedim bana canlilara farkli gozle bakmayi ogretti bilinc kazandirdi. Sadece bana da degil tum aileme herseyi zamanla birlikte ogrencez insallah kizimla😊
Ben kedimi ilk sahiplendiğimde çok ağlamıştım ya bakamazsam diye. O zamanki sevgilim şimdi ki eşim beni rahatlatmıştı. Ben onunla sorumluluk almayı ve bağlanmayı öğrendim ve anneliğime de yardımı olduğuna inanıyorum. Onu çok seviyorum😍❤️

Bizim bir de sokakta iki çocuğumuz var. Biri kız biri oğlan. Kız çok konuşkan. Beni görünce miv miv hemen geliyor ç☺️Ay cidden iyi ki varlar ya

Hic kedi bakmadim. Hatta cok korkarim ben kedilerden. Ama sen oyle bi anlatmissin ki insan yavrusundan bi farki yokmus 😁 Gozumde kizim canlandi birden.😂 O da dis cikarirken bizi isiriyo 😂 Bir yerlere tirmanmaya calisiyo falan 😊
Bende hayatimda hic bakmamistim hatta bakmayi gectim kucagima alip sevmemistim bile cok buyuk bi eksiklik gercekten. Simdi sokaktaki kedileri gorunce nasil yasiyolar diye uzuluyorum. Benim kizim yumusacik yataginda yatarken bile aman usumesin qman susuz kalir vs diye endiseleniyorum kimbilir o canlar neler yasiyo. Ilk once evinizin onunde beslemekle baslayabilirsiniz ne kadar muhtac olduklarini gorunce korku falan kalmiyo😊

Bizim bir de sokakta iki çocuğumuz var. Biri kız biri oğlan. Kız çok konuşkan. Beni görünce miv miv hemen geliyor ç☺Ay cidden iyi ki varlar ya
Kesinlikle iyiki varlar. Benimki bide annesinden cok erken ayrildigi icin cok nadir zamanlarda battaniyesini emiyo. Ya oyle icim gidiyoki gomlegimin icine atip ise goturesim geliyo kuzucugumu🙁

Bir suru yazan olmus ama bende yazayim. Kisirlastiktan sonra kesinlikle azalicak ama.bitmiycek. oyun oynatin enerjisini atsin. Kendi kendine oynamaz hareketli oyuncak gerekir. Ayrica balkonu kapatmakla.olmuyor sadece.camlara en azindan kumes telinden sineklik yapin az maliyetle super bir cozum. Vasistas kesinlikle kullanmayin hani su ustten yarim acilan sistem arasina sıkısıp felc kaliyorlar. Sonra insanlar birde o felcli kedileri terk ediyor 😡 oyuzden en guzeli kumes teli sonra ardina kadae acsanizda sorun yok... 1 yasini gecince huyu degisir sakinlesir

X