yaramaz çocukla nasıl başedilebilir?

E

EU1

Ziyaretçi
hanımlar; benim 2 tane oğlum var.biri 7 diğeri 2 yaşında.ikiside birbirinden yaramaz.beni çok bunaltıyorlar.bazan ne yapacağımı şaşırıyorum.ne yapmalıyım.lütfen yardım edin.siz olsaydınız ne yapardınız?::1no2:

sağolun hanımlar yaw çok yardımcı olmuşsunuz insan şu hem cinsine biraz destek olur.aşkolsun diyorum başkada birşey demiyorum sizlere...

öncelikle allah bağışlasın...evet 2 erkek evlat ve yaramazlık çok doğal...bence 7 yaşındaki oğlunuzu futbola,voleybola yada ne bileyim ilgisini çekecek bir kursa gönderin hem kendi gelişimi için iyi olur hemde biraz rahatlamış olrsunuz...eğer gönderemiyorsanız 2 yaşındaki anlamaz ama 7 yaşındaki çocuğunuzun ilgisini çekecek olan birşey bulup onunla uğraşmasını sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum...
sevgiler...

cocuklarina yanlizmi bakiyorsun nicin cocuklari krese veya ilgilenecek spor faliyetlerine yazdirmiyorsun kücük tamam daha kücük ama büyügün ilgisini cekecek hangi sporlari seviyor veya yaz okullarina yazdiramazmisin anladigim kadar cok bulanmisin annenden veya kayin validenden yardim isteyebilirsin arada nefes almak iyidir benimde 4 cocugum var 3 büyük ama kücük kizim 4 yasinda krese gidiyor birde hafta sonlari yüzme kursu var daha tam yüzemesede su üstünde durmaya calisiyor hem ben egleniyorum hemde kücük kizim sen veya cocuklari icin böyle faaliyetler cok yüzelllllll eve gelincede yorgunluktan bayiliyor esim ve diger cocuklarimla ilgileniyorum

öncelikle allah bağışlasın...evet 2 erkek evlat ve yaramazlık çok doğal...bence 7 yaşındaki oğlunuzu futbola,voleybola yada ne bileyim ilgisini çekecek bir kursa gönderin hem kendi gelişimi için iyi olur hemde biraz rahatlamış olrsunuz...eğer gönderemiyorsanız 2 yaşındaki anlamaz ama 7 yaşındaki çocuğunuzun ilgisini çekecek olan birşey bulup onunla uğraşmasını sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum...
sevgiler...
canım yazılarınız için çok teşekkür ederim.az da olsa sesimi duyurduğum için çok mutluyum.canım büyük oğlumu hafta da 2 gün havuza gönderiyorum.güneşin yoğun olmadığı saatler de dışarı çıkarıp bisiklete binmesini sağlıyorum.çocuk parklarına götürüyorum.ama inanın ki çok yetesiz.evde bulunduğumuz saatlerde bana yapmadıklarını bırakmıyorlar.küçük oğlumla çok kavga ediyor sürekli ağlatıyor.inanın derin bir nefes alacak saatim tek uyku.oda geç yatıp erken kalkıyorum.gözlerimin altı mosmor.kendimle ilgilenemiyorum ki eşimle de ilgileneyim.evime bile çok vakit bulamıyorum.internetin başına da küçük oğlum kucağımda giriyorum.ya da gece...pedagoka götürmeyi düşünüyorum ama herkez beni vazgeçiriyo.sakinleştirici verdiğini ve çocuğun açısından iyi olmadığını söylüyor.ufffff ne yapacağımı şaşırdım.yani onların büyümesini beklerken erken yaşta yaşlanacağım...:roflol:

X