• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Yaramaz bebek ve ev işleriii:((((

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Canım peki normal mi emziren anneye vitaminsizlik gelmiyor ne yapayım sürekli açım

Kan şekerine kan ve demir durumuna ayrıca bir de d vitaminine baktır mutlaka, çocuk emdi bitirdi şimdi seni,hepimiz geçtik geçiyoruz o süreçlerden, sabır sabır sabır,hayırlı evlat olsunlar

Benimki de 1 yasinda. Topluyorum arkamdan dagitiyor. Yer silemiyorum islak yerlere emekliyor :mad::mad:. Az önce yemek yaparken mutfaga geldi dolaplar ve ambalaj atiklarinj ,geri dönüsüm cöpünü dagitti. Icinden bir sey alip cignedi. Elim ayagim dolasti resmen :mad:. Misafim de var haftasonu. Ben napacam . Annem nasil o kadar temizdi o kadar misagir agirliyordu o kadar cocuk büyüttü. Nasil nasil?

Benimki de 1 yasinda. Topluyorum arkamdan dagitiyor. Yer silemiyorum islak yerlere emekliyor :mad::mad:. Az önce yemek yaparken mutfaga geldi dolaplar ve ambalaj atiklarinj ,geri dönüsüm cöpünü dagitti. Icinden bir sey alip cignedi. Elim ayagim dolasti resmen :mad:. Misafim de var haftasonu. Ben napacam . Annem nasil o kadar temizdi o kadar misagir agirliyordu o kadar cocuk büyüttü. Nasil nasil?
al bendende o kadar bıktım valla

Bırak dağınık kalsın :-)
Çocuk büyütmek böyle bişey 2gune iyileşir dert etme

hic duymayi sevmedigim bir cumleyi kurasim geldi. "bu daha ne ki hele buyusun de gor"

saka bir yana, cocuklar boyle buyuyor. evinizin tertip duzeni sahane olsun esinizle doya doya vakit gecirin uykunuzu alin dinlenin filan, bunlar zengin degilseniz mumkun degil. ha cok zengin olursunuz, cocugunuza bir bakici tutarsiniz, evinizin islerini yapan birini tutarsiniz, yatili alirsiniz bu ikisini de. o zaman olur tabiki. ama bunu yapacak gucu olmayan herkes inanin boyle yasiyor...

Back