Evet çok ağlıyorilk bebeğin mi naz
herkesin bebeği var azcık anlayışlı olsunlar olmuyolarsada ya içleri fesat yada gökten zembille büyümüş bebek inmiş onlaraKızlar ama kimse bizi anlamıyorum ki bi misafirperver gelse evi kontrol eder herkes bu zamanda bi kusur arar
O dönem çok zordur bilmemmi allah kolaylık versin uykusuz geceler hep huysuz olur lar bebeğinizin eline sert bişiy verin kemirsin yada meyve turu şeyler kemirsin bi yerde okumuştum damaklarına soğuk masaj yapmakta çok rahatlatiyomusKızlar bebeğim 6 aylık diş çıkarma dönemi hiçbirşeye yetişemiyorum çok huysuz bu aralar hep ağlıyor siz bu dönemi nasıl atlattınız sürekli yorgun ve uykusuzum takıntım da var eşimi tertibi görmek istiyorum ama olmuyor olmuyor eksik Kalıyor birçok şey
26 ya gireceğmnaz kaç yaşındasın
naz kaç yaşındasın
Evt naz benim kaynanamda öyle maalesef sanki elimde sihşrli değnek var nasıl evi düzenli tutayım üç oğlanla.anlamıyolar işte sinir bozucuHele o kaynanam bunun bebeğim vardır evi dağılın kalmak da normaldir diye düşünmez tam tersi evi pırıl pırıl yapayım yine evde kirli bi yer arar
Bunlar niye o kadar cahil ki ben annemin iki gelini var asla hiçbirşeylerine karışmazEvt naz benim kaynanamda öyle maalesef sanki elimde sihşrli değnek var nasıl evi düzenli tutayım üç oğlanla.anlamıyolar işte sinir bozucu
sanırım tatlım fazla panik oldun galibaBen çok mu abarttığına acaba
olmazmı ben varım atlttım çok şükür6 ay oldu kansızlık gelmiyor doğum sonrası oldum böyle aranızda yok mu demir eksikliği olan
Canım aklımda vitaminim eksikliği rahatsızlığım var hemen yoruluyorum belki de ufacık şeyi abarttımsanırım tatlım fazla panik oldun galiba
Kaç ay sürdü kan ilacı kullanırmıyor mı bazen Kelimelerim ağrıyor çok üzülüyormuş sen nasıl atlattın çok halsizlik oluyor muydun bi teselli verolmazmı ben varım atlttım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?