Yaralı köpeği çöp kamyonunda preslediler

oy yavrum nasilda inliyor atilirken allahim , okadar serefsiz icin de bir insan cikmiyor karsi koymuyor serefsiz adi iblis birgun ayni sekilde ayni aciyla gebermen umutu ve dilegiyle , türkiyede olsaydim direk o adami bulmaya giderdim ,asil bu igrenc leri cöp diye atacaksin, kepaze pis serefsizler ,

Videoyu bende izlemeyemem, haberi de tam okuyamadım
Allah sizin gibileri bildiği gibi yapsın, ne istediniz ağzı var dili yok zavallıdan

Aynen Mune baslik bana yetti.

Verilen cezalarin caydirici olmasi gerekiyor ama nerdeee . Ne yazik ki bela okumakla bitmiyor bunlar.

Of ya of .
Keşke görmeseydim.
Vicdansızlar nasıl da rahatlar.

Hayvanlarda insanlarla esit haklara sahip olmali.
Ceset yemekte yukarida bahsi gecen olay kadar canicedir, kabul edilemezdir.
Ikisi arasinda bir fark gormuyorum.

Beter olun inşallahhh!
Bitürlü can veremeyin kıvranın sıfatsızlar! Kıvrana kıvrana ölün!

Videoyu izlemedim izleyemem..Başlık bile yetti

Konuyu zor okudum, videoya falan hiç bakamam
Lakin ben artık insanlara çok görmüyorum
Bu ülkede çocuğa, askere, yaşlıya, kadına kıyılıyor köpeğe yaptıklarına şaşırmıyorum artık üstelik bu ilk presleme vakası da değil. İnsanımız insan sevmiyor ki hayvan sevsin, hayvan sevdiğim için deli gözüyle bakılıp arkamdan vah vah yapılıyor yıllardır. Barınağa topladığım eski kazaklarda gözü kalıyor milletin öyle diyeyim, çöpleri bile hayvandan kıymetli o yüzden kopsun kıyamet diyorum, bu sözsüz, dilsiz garipler bir kurtulsun artık biz insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…