Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzümün 2 yerinde küçükte olsa yara izleri war küçükken düşüp yara yapmışım şimdi küçük 2 çukur halinde annemler dikiş atmadıklarını söledi o yara izlerini kapatabilirmiyim arkadaşlar help me!:çok üzgünüm:
canım kantoron yağını dene yara izleri için birebir olduğu söyleniyor umarım işe yarar...a.s.
canım kantoron yağını dene yara izleri için birebir olduğu söyleniyor umarım işe yarar...a.s.
o yağ dikiş izlerinde de işe yarıyomu canım? geçen yıldan kalam iki tane iğrenç ameliyat izim var da...
canım bi ara babaannemden duymuştum birinin yüzünde ameliyat izi varmış bu yağı sürmüşler düzelmiş mucezevi bişi diyolar bu yağ için ama onlar kendileri yapıyorlarmış sen yine de güwendiğin bi aktardan alıp dene inşallah işe yara geçmiş olsn
ben kızıl kantaron otununun üsütüne otu geçeçek kadar zeytinyağı kuydum onu 1 2 hafta güneşte tutacağım öle zati satılar yağınıda öle yapıpta satıolarmış aynı şey
zeytinyağı kırmızı renk alınca yağı izlere süreceğim sonucu sizlere sölerim
bide BEnm izler az oluğu için çok az otu zeytinyağına buladım geri kalanını kaynatıp suyunuda süreceğim oyunuda sivilcere bire birmiş