How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yara dondurma tedavisi sonrası hamile kalanlar tecrübelerinize ihtiyacım vaarr..!

Iwanttobaby

Sana emanetiz Rabbiimmm..
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
793
11
48
merhabaaalaar. kızlar bı sorum olacak ben bugun yara dondurma tedavısı gördüm akıntım fazla. ama bebek cok ıstıyorum bu bebege engel degılmıs ama doktorum sorunsuz hamıle kalman cok guzel hersey normalken dedı ve bugun donduruldu. dondurmadan sonra hamıle kalanlar varmı bırbırımmıze yardımcı olalım lütfen hamıle kaldıysanız kac ayda kaldınız :? beklıyorum cvplarıı:18::18: yasemnn nrkny davetlisiniz :D topikime :D:emir_bebek:

merhabaaalaar. kızlar bı sorum olacak ben bugun yara dondurma tedavısı gördüm akıntım fazla. ama bebek cok ıstıyorum bu bebege engel degılmıs ama doktorum sorunsuz hamıle kalman cok guzel hersey normalken dedı ve bugun donduruldu. dondurmadan sonra hamıle kalanlar varmı bırbırımmıze yardımcı olalım lütfen hamıle kaldıysanız kac ayda kaldınız :? beklıyorum cvplarıı:18::18: yasemnn nrkny davetlisiniz :D topikime :D:emir_bebek:

canım teşk ederimmmm topic hayırlı güzel haberler versin bizeee...ama ben emınım kı tedavini olduktan sonra bebiş gelecektirrr allahın izniyleee....

inşallah bitanem nasıl güzel motive ediyosun benı anlatamam dunden berı ıyımısın dıye kac kere sordugunu bıle hatırlamıyorum cok saolll :*:16::16::16:

Back