• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yara bereli gelin:S

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
kizlarrr yaa benim bi derdim varrr:43::43:

kucuk cocuklar gibi yara bere icindeyim. bir ay sonra dugunum olcak ve bacagimda iki tane yara:53: deminde ellimi yaraladim.. offf dikat edeyim diyorum kendime, dikatde etmeye calisiyorum ama olmuyooo.. yaralar icin gelin olmak istemiyorum, umarim izleri gider..

evlenenlerr sizinde yaralariniz varmiydi dugununde??:82:

iyide canım bu kadar cok büyütülcek bişi deil senınle ewlenen kısı senın yaranla berenle deil senın kalbınle ewlenıcek
üzülmene degmes :52::52:

haklisin tabi ama boyle purusuz bir vicudum olmasi cok daha sexsi olmaz mii:26::1::1:

sexylik konusunda son derece haklısın kuzum :78::52: o yönden düşününce b yerın morardımı lasolin var onu sür
gecirir hmen :52:

morarma yok ama yara kabugu varr:53: allahimm ins cabukk gecerrrr

nasil yaralandin canim, yani bacaktaki yaralar herhalde jilet izi falan olmali. Öyle tahmin ediyorum. Yaralarin cokmu derin? Fazla takma kafana nekadar dusunursen okadar kötü gelir sana büyütülecek kadar olmasada.

yok canim jilet izi degil. yaa hep bi yerimi bir yerlere vuruyorum.. oyle abartilacak yaralar degil ama sadece dikat etmeme ragmen boyle ufak kazalar yapiyorum hep. merak ettim acaba dugun heyecanimii diye? ama sanirim bu yaralar tamamen benim sakarligim yuzunden:52:

Back